Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezt isten tette vagy csak...

Ezt isten tette vagy csak nagy szerencsém volt?

Figyelt kérdés
Meg kb fel éve történt meg velem, hogy egesznap esett az eső és a kutyám esőben nem hajlandó kimenni még a dolgát elvegezni sem. Ezen a napon egy másodpercre nem állt el az eső én meg nem tudtam mit tegyek, nem akartam, hogy a kutya a házba piszkitson. Aztmondtam magamban, hogy istenem soha nem kérek tőled semmit(nem igazán hiszek istenben) de most jó lenne ha egy 20 percre elallna az eső hogy a kutya kimenjen. Rá kb 2 percre teljesen elallt az eső, egyből raneztem az órára, majd kiengedtem a kutyát. Nem viccelek, kereken 20 perc telt el és egyből elkezdett újra esni, a kutya pedig elvegezte minden dolgát. Tudom nem nagy dolog, de nekem aki nem hisz istenben elég meglepő volt és nem tudom hovatenni.
2019. júl. 25. 00:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom mért tűnt el az előző válaszom, na mindegy, leírom mégegyszer.

Mindent Isten tesz, mindenről Tud. Ez nem azt jelenti, hogy azért állt el az eső, mert te imádkoztál, valószínűleg csak szerencséd volt.

2019. júl. 25. 22:36
 12/15 pelgrim ***** válasza:
58%

Végre volt valaki aki elmerte hagyni a vallások által előírt hit taposomalmát anélkül, hogy az ateizmus iszapjába süllyedne. Mert az igazság a kettő között van. Isten létezik de nem egy valaki, Isten egy személynél minden tekintetben végtelenszer több. Isten az a magasabb rendű természeti törvény amely alkalomadtán bármely más törvényt felülír. … és még annál is több. Megismétlem:

Szerintem te ezt a törvényt állítottad munkába utasításoddal:

„istenem soha nem kérek tőled semmit de most jó lenne ha egy 20 percre elallna az eső hogy a kutya kimenjen.”

2019. júl. 26. 08:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom, hogy kinek higgyek, sokféle válasz érkezett.
2019. júl. 26. 10:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen,szerintem Ő lehetett az,hogy megtérj végre.Azt akarja,hogy te is élj örökké és bebizonyította a létezését,ha nem lenne elég meggyőző érv gondolj arra,hogy egy kitalált sztoriért nem haltak volna mártír halált Jézus tanítványai.
2019. júl. 28. 08:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tetszik a történeted:)

Nagyon is Istenre vall.

Szeretné, ha megismernéd Őt, hogy fontos vagy neki, apróságnak tűnik egy kutya sorsa, de ez egy sokkal mélyebb üzenet. Istennek van ideje, gondja rád, az életedre, a gondolataidra. és igen, hatalma is van. Ha kell eláll az eső.

A szívünk mélyén érezzük, hogy ezt Ő tette.

Istentől kérted, köszönd meg neki:)

Elmondhatod, hogy szívesen megismernéd őt jobban.

Nem csak az ajándékaiért / szívességeiért, hanem önmagáért.

Nagyon szép kapcsolatotok lehet :)

Vágj bele:)

Egyre több tapasztalatod lehet majd.

[link]

2019. júl. 31. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!