Az elfogadható hogy csókolommal köszönök huszonéveseknek?
Nekem mindenki sziával köszön. Dolgoztam hónapokat egy oviban, és minden gyerek sziával köszönt.
20/L
„Amugy meg ti huszonéveseknek így is úgy is csókolomozni fognak a gyerekek. Nem csak én. Látjuk a korkülönbséget. Ez van”
Hányszor kell még példákat írni az ellenkezőjére? Jártam festeni művészeti suliba, ahol rengeteg középiskolás megfordul. Sok emberrel kerülsz kontaktba az évek alatt. Senki, ismétlem senki sem magázodott a huszonévesekkel. Itt találkoztam azzal a lánnyal is akivel randiztunk. Akkor töltötte be a 17. évét. Ez egy teljesen hétköznapi, normális dolog. A te csókolom fixációd a beteges.
"Az öcsém is magázza a huszonéveseket."
Nincs véletlenül egy bátyja, akiről példát tudna venni?
"Az egyik válaszoló aki 27 éves annak is csókolommal köszönt egy 15 éves csaj."
Igen. 1 db 15 éves csaj köszönt neki így. Pont azért jegyezte ezt meg, mert nagyon szokatlan.
34 éves nő vagyok, a lànyom lassan 10 éves, de ha jön szembe egy 20-30 éves a faluban, simàn sziával köszön neki vissza, hisz látja rajta a lànyom is, hogy nem öregről van szó.
70-80-90 éves néniknek csókolommal köszönök, az idősebb férfiak előre köszönnek nekem, nem tegeznek le, hanem "kezit csókolom", " jó napot kívànok " van, eszerint férfiaknak én is "jó napot kívànok" a köszönési formàm.
Csókolomozz ha akarsz, de ki fognak röhögni, arra azért készülj fel.
16 éves vagy basszus, én akkor vesztettem el a szüzességem, 18 évesen pedig már önálló életet éltem (szüleim nem éltek)
Messze nem vagy már gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!