Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az elfogadható hogy csókolomma...

Az elfogadható hogy csókolommal köszönök huszonéveseknek?

Figyelt kérdés
A huszonévesek már öregek szerintem. Valamelyik nap is mentünk boltba a 12 éves öccsémel. Ott volt kint a 26 éves szomszéd fickó. Öcsém mondta neki hogy csókolok utána meg én is így köszöntem , sőt a többi huszonévesnek is így köszönök. 16 éves vagyok.

2019. júl. 19. 20:45
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Igazából én a szüleit nézném meg ennek a kérdezőnek (is). Mármint ki nevel ennyire durván félre egy embert?
2019. júl. 20. 18:30
 42/48 anonim ***** válasza:

Nekem mindenki sziával köszön. Dolgoztam hónapokat egy oviban, és minden gyerek sziával köszönt.

20/L

2019. júl. 20. 18:30
 43/48 anonim ***** válasza:

„Amugy meg ti huszonéveseknek így is úgy is csókolomozni fognak a gyerekek. Nem csak én. Látjuk a korkülönbséget. Ez van”

Hányszor kell még példákat írni az ellenkezőjére? Jártam festeni művészeti suliba, ahol rengeteg középiskolás megfordul. Sok emberrel kerülsz kontaktba az évek alatt. Senki, ismétlem senki sem magázodott a huszonévesekkel. Itt találkoztam azzal a lánnyal is akivel randiztunk. Akkor töltötte be a 17. évét. Ez egy teljesen hétköznapi, normális dolog. A te csókolom fixációd a beteges.

2019. júl. 20. 18:38
 44/48 anonim ***** válasza:
Jaa és a lány is kb 15-nek nézett ki...
2019. júl. 20. 18:39
 45/48 anonim ***** válasza:
Én tizenévesen már kizárólag nyugdíjaskorú nőknek köszöntem csókolommal. Férfiaknak nagyon gáz így köszönni. De, te tudod. Ne minket fognak hülyének nézni.
2019. júl. 21. 19:02
 46/48 anonim ***** válasza:

"Az öcsém is magázza a huszonéveseket."

Nincs véletlenül egy bátyja, akiről példát tudna venni?

"Az egyik válaszoló aki 27 éves annak is csókolommal köszönt egy 15 éves csaj."

Igen. 1 db 15 éves csaj köszönt neki így. Pont azért jegyezte ezt meg, mert nagyon szokatlan.

2019. júl. 21. 19:11
 47/48 anonim ***** válasza:

34 éves nő vagyok, a lànyom lassan 10 éves, de ha jön szembe egy 20-30 éves a faluban, simàn sziával köszön neki vissza, hisz látja rajta a lànyom is, hogy nem öregről van szó.

70-80-90 éves néniknek csókolommal köszönök, az idősebb férfiak előre köszönnek nekem, nem tegeznek le, hanem "kezit csókolom", " jó napot kívànok " van, eszerint férfiaknak én is "jó napot kívànok" a köszönési formàm.

Csókolomozz ha akarsz, de ki fognak röhögni, arra azért készülj fel.

16 éves vagy basszus, én akkor vesztettem el a szüzességem, 18 évesen pedig már önálló életet éltem (szüleim nem éltek)

Messze nem vagy már gyerek.

2019. júl. 22. 15:59
 48/48 anonim ***** válasza:
Nőnek igen (akármennyire is szarul esik), férfinak nem. A leggázabb, amikor egy tinilány köszön csókolommal egy fiatal férfinak, fordítva kéne. Amúgy meg én harmincasként úgy látom, a huszonévesek még bőven gyerekek. A "CSÓKOLOM!" köszönés maximum első osztályos korig elfogadható idegeneknek, utána inkább jó napot kell kívánni. Persze, idős rokonoknak továbbra is köszönhettek csókolommal.
2019. aug. 1. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!