Az elfogadható hogy csókolommal köszönök huszonéveseknek?
Egyrészt a "csókolom" tényleg dedós, meg hát meglehetősen divatjamúlt is. Idős néniken kívül másnak ne köszönj így, elég furán hangzik egy 16 évestől. Régen a te korodban az iskolásokat már magázták.
Másrészt 26 évest magázni? Én 27 vagyok, le is fejelném a betonfalat, ha ezt hallanám... valszeg három-négy évvel néznél engem idősebbnek magadnál, mert én is későn érő vagyok. 10 év múlva rohadtul meg fogod érteni, hogy mennyire nem öreg a 26... Kamaszként azt hiszi mindenki, hogy ahogy "felnősz" (=betöltöd a 18-at), átkapcsol valami mágikus kapcsoló, és hirtelen máshogy kezdesz gondolkodni. Elárulom, nem. Nem annyit fogsz változni a következő 6 évben, mint az elmúlt 6 évben, hanem kb. annyit, mint az elmúlt 2-3 évben. Még pár évig érik az agyad, aztán nagyjából ugyanolyan leszel belül végig. Persze, ahogy nősz, egyre komplexebben látod majd a világot, de a személyiséged az úgy nagyjából kész lesz 3 éven belül (amúgy már nagyrészt most is kész van), és onnantól már nem lesz olyan nagy változás, csak azt veszed észre, hogy egyik évben még csak 20 vagy, aztán hopp, már 22, aztán hopp, már 24, stb. Nincs mágikus kapcsoló, az majd talán akkor lesz, ha megszületik a gyereked, meg ha meghalnak a szüleid. Csak mondom, hogy tudd előre :D Szóval tedd meg, hogy nem magázod a 26 éveseket, mert agyf..szt kapok :P
Most lettem 27. Több, mint 10 év van köztünk. Gyakorlatilag együtt fesztiválozunk, meg szidjuk egymást online játékok alatt... Múltkor tőled egy évvel idősebb lánnyal randiztam:D
Szörnyen komikus ez a magázódás. A csókolom meg dedós.
Én egy Gyerek vagyok, egy huszonéves felnőttet meg magázni illik , mivel én nagyon fiatal vagyok hozzájuk képest, nagy korkülönbséggel.
Hagyjátok rá. Hadd röhögjenek rajta a környezetében élők.
Bármit írunk, úgyis csak a széllel szemben huggyantunk. Amúgy a tagnak szerintem volt már ilyen kérdése, csak ott 22-24 éves lelkileg gyerek volt. Legalábbis a csökönyös stílus elég ismerős.
#15 Tudom, kiről írsz. Hát ő privátban sem volt semmi. XD
Nincs nagy korkülönség. Én se köszönök egy három évvel idősebbnek csókolommal, de még nyugdíjasoknak is inkább a Jó napot-ot szoktam mondani.
Ha három, sőt, két év múlva bárki csókolommal köszönne, rögtön megkérném, hogy tegeződjünk, mert ellenkező esetben nem szívesen folytatnám a beszélgetést.
De természetesen a te életedről van szó, tégy úgy, ahogy te szeretnél.
18/L
24 éves gyerek lelkű srác kérdései alá írtam bőven, szóval üdv és köszönöm. :D
(Ajaj, túl sokat vagyok fent, ha már megismernek. XD)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!