Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az elfogadható hogy csókolomma...

Az elfogadható hogy csókolommal köszönök huszonéveseknek?

Figyelt kérdés
A huszonévesek már öregek szerintem. Valamelyik nap is mentünk boltba a 12 éves öccsémel. Ott volt kint a 26 éves szomszéd fickó. Öcsém mondta neki hogy csókolok utána meg én is így köszöntem , sőt a többi huszonévesnek is így köszönök. 16 éves vagyok.

2019. júl. 19. 20:45
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából ugyanaz a kategória, mint a bombanős. Ha beszéltetek már vele privátban, tudjátok hogy tényleg beteg az elméje, és pont annyit ér neki a szó, mint a falra hányt borsó. Ez az alak is hasonló és szerintem nem pusztán troll, hanem sérült ember.

Szegényeket azért tényleg szívből sajnálom.

2019. júl. 20. 12:16
 22/48 A kérdező kommentje:

Az öcsém is magázza a huszonéveseket.

Az egyik válaszoló aki 27 éves annak is csókolommal köszönt egy 15 éves csaj.

Olvassatok vissza.

2019. júl. 20. 12:25
 23/48 anonim ***** válasza:

Te is olvass vissza.

Abban a korban vagy, amikor el kell kezdeni ezen változtatni, mármint ha fel akarsz nőni legalább egy kicsit valaha is, és szeretnéd ha komolyan vennének.

Ez a változások, az érés kezdete. Megragadhatsz egy gyerek szintjén, de akkor annak is fognak nézni és kezelni. És grátisz ki is röhögnek.

2019. júl. 20. 12:29
 24/48 A kérdező kommentje:

És ha mondjuk utcán magáz titeket egy gyerek akkor mit csináltok?

Sokszor el se tudjuk dönteni hogy hogy köszönjünk egy felnőttnek mert semmi se jó !!!

2019. júl. 20. 12:29
 25/48 anonim ***** válasza:
23. Szerintem hagyd a francba :D
2019. júl. 20. 12:32
 26/48 anonim ***** válasza:

(de olyan vicces, hogy ideges... De shh, nem mondtam ilyet)

Írtuk mi a megfelelő váltás meg amúgy ezen a zavaron én is átmentem.

Jó napot. És ennyi. Eleinte fura lesz, de majd megszokod.

Aztán ha majd dolgozni fogsz, akkor azt kell megszokni, hogy az 50 felettieket is tegezed.

2019. júl. 20. 12:39
 27/48 A kérdező kommentje:

Más gyerek is magázni fog akkor is röhögjetek rajta. Fel kéne fogni hogy egy gyerek szemében nem tűntök olyan fiatalnak hiába érzitek magatokat nagyon fiatalnak vagy akár gyereknek. Én 10 évvel ezelőtt nagyok kicsi gyerek voltam épp hogy elkezdtem élni , most meg tini vagyok.

10 év múlva meg javában felnőtt leszek, rengeteg idő 10 év akárhogy nézem.

2019. júl. 20. 12:49
 28/48 anonim ***** válasza:

Csak az első 20 év ilyen drasztikus. 20 és 30 között már nem akkora cucc.

Nyugodtan magázz, de ne csókolomozz, mert az nagyon láma. Magázni lehet értelmesen is, sőt elmondom neked, hogy 14 évesen az első gimis évben a tanárok végig magáztak minket, ahogy mi is őket. Még később is, érettségi után is megmaradt részünkről a magázás. De senki nem köszönt csókolommal. És minden tanárt a vezetéknevén + tanár úr /tanárnő szólítottunk, nem volt semmi bácsi/néni. Hiába voltak 60-70 éves tanáraink is.

De ha annyira gyerek vagy, akkor most szobafogság, mert túl sokat interneteztél és idegenekkel álltál szóba! Egy hétig nincs net! Sipirc!

2019. júl. 20. 12:57
 29/48 anonim ***** válasza:

„Fel kéne fogni hogy egy gyerek szemében nem tűntök olyan fiatalnak hiába érzitek magatokat nagyon fiatalnak”

De nem vagy gyerek. Tinédzser vagy. Az évfolyamodból valószínűleg több lány is huszonévesekkel jár, kavar. Te meg magázod őket:D Bohóc vagy.

2019. júl. 20. 13:43
 30/48 A kérdező kommentje:

Akkor miért szoktak 13-nak nézni?

2019. júl. 20. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!