Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig elfogadható az iskolai...

Meddig elfogadható az iskolai verekedés?

Figyelt kérdés
Meddig tudható be a "kornak"? Egyáltalán lehet erre fogni? Mennyi idősen jellemző? Hagyni kell, mert "fiatalkori sajátosság" vagy közbe kell lépni? Ha közbe kell lépni mikor és hogy? Hogy lehet megállítani?

2018. jan. 30. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát,szerintem 6.osztályban már sok. 5.-ben is lenne, ha addig elfajulnának a dolgok, de 6. osztályban meg tényleg lehetne annyi sütnivalója egy embernek, hogy nem verekszik. Hanem kultúráltan , intelligensen próbálja megoldani pl a nézeteltérést, meg jó esetben eleve nem is generál ilyet; nem generál nézeteltérést.
2018. jan. 30. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A verekedés sehogy se elfogadhato. Persze a kakaskodás előfordul általánosban de az nem komoly és kb az a szerepe mint az állatvilágban is: rangsorolás. Én ilyet se csináltam soha. A komoly verekedést meg egyből le kell állítani.
2018. jan. 30. 23:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Általánosban sok keménykedőt ismertem, néha verekedtek is, én is párszor de nem vertük egymást véresre nyilván, meg semmi komoly. Gimiben egyszer nem volt még semmi ilyesmi, csak hallottam hogy suli után szórakozóhelyeken néha elfajulnak a dolgok. Suliban legfeljebb beszólogatnak egymásnak, de nem ez a tipikus b@zizás meg k@csögözés megy. Szóval ez így reális is, középsulira már illik valamennyire megkomolyodni.
2021. szept. 5. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!