Szerintetek mennyire kell félnem egy ilyen "ecsethajú" 16-18 éves kamaszokból álló bandától? 17/f
Nem ilyen roma bandáról van szó, hanem kb olyan bandákról mint amiket a filmekben látni. Tényleg ha úgy vesszük normálisak, nem is a legrosszabb tanulók.
Annyi a lényeg hogy ők vannak vagy 8-10-en. Erre felénk az köztudott dolog hogy nem éri megy egyik gyerekkel sem szarakodni mert "ha egyel kikezdesz akkor az összessel kikezdesz". Láttam már suliban nem egy olyan videót meg hallottam olyan eseteket hogy valakit aki keresztbe tette nekik, ártott nekik félholtra vertek, vagy életveszélyesen megfenyegettek. Volt már hogy egy két embert közülük elvittek a zsaruk, de valahogy másnapra vagy még aznap mindig kiengedik őket.
Az a problémám hogy én is elég rendesen keresztbe tettem az egyiknek, és még pénzel is lógok neki. Nem sok összegről van szó, de most nem tudom megadni (akinek tartozom régebben legjobb barátok voltunk de és hülye hátba támadtam őt és kihasználtam). Pénteken írt egy sms-t hogy jó lenne ha megadnám mert bajok lesznek.
Tudom hogy az én hibám is hogy ilyenbe keveredtem, és tényleg nagyon nagyon csúnyán hátba támadtam őt, de már megbántam.
Szerintetek kéne félnem tőlük? Vagy úgysem mernének bántani?
Nem lesz semmi bajod, ezeket csak kitalálják az emberek. Mondd neki, hogy megadod, esetleg írd meg neki facen hogy mi a szitu és akkor még talán a haverjaival sem fognak odajönni.
Egyébként miért nem kérsz anyádtól pénzt?
Egy leckéztető verést kamaszoknál ne úgy képzelj el hogy szétverik az arcod, és úgy találnak rád járókelők.
Anno már nálunk is akivel nem egyeztek, elkapták 3-an 5-en lefogták egy meg ütötte, gyomron vágta, oldalba, megrugdosta és ott hagyták.
Nálunk a tornaórák voltak olyanok hogy bement mindenki átöltözni, egy becsukta az ajtót, megállt hogy ne tudjon majd kiszaladni akit elvernek, a gyengébbek félreálltak és nézték vagy oda sem mertek nézni mert ők is kaptak volna.
Így egyedül vagy bevágódsz náluk és legalább békén hagynak, vagy többen összefogtok és nekik mentek amikor kötekednek.
Én valahol a kettő között voltam, mindig arra az oldalra álltam segíteni ahol saját megítélésem szerint jogosan járt a verés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!