Ezt túlreagálom, vagy más is kifejezetten sértőnek találja?
Taxisofőrként dolgozom Budapesten.Korábban áruszállító voltam, és most egy olyan "elit" helyre mentem ahová korábban árut is szállítottam.
Megismert a tulajdonos, beszélgettünk miközben vártam az utast.
Ott állt egy idősebb tag, ő volt elvileg a főpincér.
Néha ő is beleszólt a beszélgetésbe, jó fejnek tűnt.
Megjött az utas, én pedig kezet nyújtottam a főnöknek elköszönésképp, majd ha már ott volt a pincér neki is.
Ez a bejárati ajtótól két méterre volt, ahogy kiléptem visszafordultam,hogy óvatosan csukjam az ajtót.Ekkor láttam, hogy a pincér fintorogva rázza le a kezét amivel kezet fogott velem, majd megindult befelé, gondolom a csaphoz.
Utánaszóltam, hogy remélem nem fog lesorvadni a tetves kezed (és még hozzátettem egy pár nem túl kedves szitokszót is, de ezt utólag megbántam így nem részletezném)
Iszonyatosan felment bennem a pumpa ott, ez szerintem óriási sértés, inkább szemen köpött volna, az egyenesebb lett volna.
Nem volt izzad a tenyerem, nem voltam koszos sem, nem tudom hova tenni.
Viszont nincs üldözési mániám, és teljesen egyértelmű volt, a kézmozdulata.
Wikipedia:
Obszesszív-kompulzív zavar:
Gyakori a megszámolási kényszer, melyben például a kockaköveket, lámpaoszlopokat kell megszámolni. Ide tartozik a baktériumiszonyból adódó kézmosási, mosási, takarítási kényszer, valamint az érintési, kézfogási képtelenség is.
:)
Ez a másik kérdés pont neked való.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nyelvek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!