Vannak olyan fiatalok, akik nem a mai kor kultúráját, inkább a régi zenéket, filmeket stb. szeretik, mert egyszerűen közelebb áll hozzájuk? Van-e olyan, aki kifejezetten gyűjtő vagy komoly rajongó, akár zenék, akár filmek terén?
Figyelt kérdés
Írjátok meg, ki mit szeret nagyon a régi időkből, annak ellenére, hogy fiatal, mondjuk max. 35-40 éves.
Kinek milyen jelentős gyűjteménye van valamilyen témakörből?
2019. febr. 4. 17:54
1/4 A kérdező kommentje:
A régi alatt 2000, de inkább 1990 előttit értek.
2019. febr. 4. 17:54
2/4 anonim 

válasza:

Ó igen, mindig is a letűnt korok fiának éreztem magam és visszavágytam a múltba, főleg a 60-as évekbe mint Britannia normann meghódítása 1066-ban, vagy a dicsőséges kereszteshadjáratok a Szentföldért. Filmek ilyenkor még nem nagyon voltak és zene csak lanttal eljátszott népdalok és gregorián kántálás, de van kard és páncélgyűjteményem, és edzésben vagyok hogy használni is tudjam őket.
3/4 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok ám!
2019. febr. 4. 18:24
4/4 anonim válasza:
Zenék pl. Beatles, Rolling Stone, Bon Jovi, Bonnie Tyler, Simon and garfunkel, Bryan Adams, Guns N' Roses, Rod Stewart, Elvis Presley...
Filmek: imádom Kabos, Jávor, Turay, Latabár, Sinkovits, Latinovits filmeket
A kedvenceim pl. : A tizedes meg a többiek, az új rokon, egy bolond százat csinál, férjet keresek, Janika, a körhinta ...
Régen voltak posztereim, plakátok.
22 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!