Tegeződés? Ez nektek nem lenne fura?
Szép jó napot/estét!
Sosem szokott annyira érdekelni ez a tegezni nem tegezni dolog, kivéve ebben a jelenlegi helyzetben és kiváncsi lennék a véleményetekre:
Barátommal 3 és fél éve vagyunk együtt. Nem vagyunk már gyerekek, 22 évesek vagyunk mind a ketten. Az én szüleim viszonylag laza, közvetlen emberek, nagyon kedvelik páromat, harmadik találka után megitták a pertut, mert azt szeretnék, hogy közvetlen legyen a kapcsolat.
Nos ő szülei részéről más a helyzet.. Jól tudom ahány ház, annyi szokás nem is lenne nekem ez probléma. Na de: a többi gyerek párja mind tegezi a szülőket. Annyi a különbség hogy idősebbek nálam pár évvel. Valamiért nekem ez mégis csak kellemetlen,kérdeztem már erről páromat, azt mondta szerinte nincs jelentőssége. Szerintem 3 év azért már nem egy futókapcsolat és mi együtt is tervezünk maradni. Szülei felől mindig éreztem egy kevés kimondatlan elvárást (mások párja felé is), de teljesen igyekszem ennek megfelelni, sosem volt rám panasz, köszönik ha segítek, beszélgetni is szoktak velem kedvesen. Csak mégis ez így bennem van..
/ Azt hozzátenném nem tudom lehet-e köze ennek az egészhez, a szülők vallásosan élnek, én "világibb" családból származom. De nem zártak el engem se a dologtól szüleim pl. bérmáltam is meg nem vagyok ateista vagy ilyesmi:D /
Szerintetek? Voltatok ilyen vagy hasonló helyzetben?
Köszi a segítséget és a válaszokat!
22 L
Aah köszönöm hogy valaki/k megértik a panaszom! Pontosan ez az egy a gondom a helyzettel...
Nem, ők sem házasok még egyébként. Az egyik másfél évvel idősebb nálam, a másik - itt jobban megértem - 8 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!