Titeket nem idegesit ha egy állatra vagy növényre azt mondják hogy "ő". Pedig nem "ő" hanem "az"?
Figyelt kérdés
Engem nagyon tud idegesiteni.2010. júl. 2. 14:31
11/15 anonim válasza:
Én még a kaját is "leőzöm". :D Nekem poén. Persze nagy tömegben nem teszem.
12/15 A kérdező kommentje:
21:08
kösz
21:53
egy állat vagy növény nem sértődik meg és nem érzi lenézőnek.
2010. júl. 3. 14:06
13/15 anonim válasza:
Nekem a kutyám fontos családtag,tehát Ő.
Más kedvencére is ezt a kifejezést használom,mert tudom,hogy ugyanúgy imádja a kedvencét,mint én.
14/15 anonim válasza:
Én háziállatra, otthon tartott növényre mindig "ő"-t mondok, mert végülis hozzám nőttek. Tudom hülyeség, de még nevet is adok a növényeknek. Állatoknak meg természetesen szintén nevet adok, ha az enyémek. :D Nem idegesít, miért kéne, hogy idegesítsen?
15/15 anonim válasza:
Én a növényeket "azozom", az állatokat "őzöm". Furcsa de nem minden állatot, például a rovarokat nem szoktam őzni, de a kutyákat, a cicákat szoktam.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!