Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a véleményetek az éttermekb...

Mi a véleményetek az éttermekben történő nyilvános szoptatásról? Zavar vagy nem zavar?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 12:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ha annyira sulykolni akarják a nőkbe, hogy szüljenek, akkor ne csak a statisztikában legyen jó a gyerek, hanem a buszon, utcán, étteremben is. A nő pedig megérdemel annyit, hogy anyaként ne legyen a 4 fal közé zárva, csak mert egyeseknek nem tetszik a szoptatás (mondjuk kendővel)
2010. jún. 26. 15:57
 22/29 anonim ***** válasza:
53%
Férfiak többsége sem vakarja/igazítja a brokiját más előtt.
2010. jún. 28. 15:00
 23/29 anonim ***** válasza:
48%
A brokivakarás nem helytálló hasonlat, mert egy felnőtt ember tud uralkodni magán, a szoptatás viszont egy csecsemő táplálásáról szól.
2010. jún. 28. 15:21
 24/29 anonim ***** válasza:
51%
És miért csak nekünk kell elfogadni egy ilyen fajta táplálkozást? Az anyuka miért nincs tekinitettel ránk? Minket miért érdekeljek hogy ő éhes ha az anyja sem foglalkozik velünk? Kendővel senkit nem zavar a dolog, legalábbis engem nem, csak ilyet még nem nagyon láttam. Elnézést hogy egy étteremben nem egy csecsemő nyeldeklését meg cuppogását akarom hallgatni utána a büfögést, esetlegesen a visszajött kaját stb... És sosem sírtam a népességért, én sokkal jobban aggódok a bolygóért ami túlnépesedett mint a magyarokért.
2010. jún. 28. 15:39
 25/29 anonim ***** válasza:
17%

érdekes a 2ke... Ő enni ment oda,nos a kisbaba is épen enni szeretne ,miért fontosabb az Ő igénye mint egy kisbabáért.

Sír gond van vele... veled is, mert szűk látókörű és ostoba vagy.

2012. máj. 22. 11:55
 26/29 anonim ***** válasza:
20%
a 2 meg azért nagyon gáz ember, mert ha egy gyerek 3 évesen nem tud viselkedni akkor meg azért hülye, holott nem vitték mindenhova nem tanulta meg.
2012. máj. 22. 11:57
 27/29 anonim ***** válasza:
32%
senkinek nem kell elfoglalni,kereshet más bolygót,egy droiddal kevesebb,máris tett a túlnépesedés ellen :)
2012. máj. 22. 11:59
 28/29 anonim ***** válasza:
86%

Én is anya vagyok mindenem a gyerekem, de engem is zavarna.

Nem annyira nehéz a gyerek életritmusához alkalmazkodni. Egy étterembe max másfél órát van az ember, gondolom volt előtte és van utána is idő szoptatni. Ha meg annyira be akarja tartani, hogy pontban 8-kor egyen az a gyerek és az pont az étterem időpontjába esik vigyen magával tápszert vagy lefejt tejet cumisüvegbe.

2012. aug. 25. 16:26
 29/29 anonim válasza:
Ha őt nem zavarja, hogy a mellét mindenki látja, engem nem érdekel.
2015. márc. 16. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!