Mi a véleményetek az éttermekben történő nyilvános szoptatásról? Zavar vagy nem zavar?
nekem most fél éves a babám. Anyatejes, akárhova megyünk(legyen az akár orvos, akár védőnő,indulás előtt (akár előtte való éjjel) lefejem neki a tejet, bele a cumisüvegbe és így etetem meg. nehezen fogadta el ő is a cumisüveget, mégis ezt tartottam idlomosnak, egyszerűen képtelen lennék mások előtt előkapni a mellem és megetetni a babám. Étteremben meg főleg nem.
vannak nagyon jó mellszívók, semmiből sem tart lefejni szerintem.
Persze mindenki azt csinál amit akar.
Egyébként nem zavar.
Teljesen mindegy,hogy kendő alatt vagy kendő nélkül szoptat valaki babát.A TUDAT,hogy szoptat már enyhe zavartságot okoz sok embernél...Még nálam is pedig én is szoptattam...Miért nem lehet megoldani úgy ahogy sokan csinálják?(én is) otthon lefejtem annyi tejet amennyire szükségem volt,és cumisüvegből etettem...A szoptatás az anya és a baba bensőséges kapcsolata...Miért kell másoknak is a tudomásomra hozni,hogy szoptatok?
36/N
Baromira zavar! Johet nekem akarki azzal, hogy ez termeszetes dolog, de: a wc-zes, a szex, a rothado gyumolcs vagy egy elhullt allat is termeszetes dolog.
Dohanyzom, de nem gyujtok ra etteremben ill. sehol mashol, ahol zavarok vele valakit.Ha en kepes vagyok tekintetel lenni masra, akkor a szoptatos anyak is legyenek...
Engem is zavarna ha látnám,hogy szoptatják a babát..Nem az idegenekre tartozik ez,hanem a mamára és a babára..De van megoldás ha ne adj isten szoptatós babával akar egy anyuka étterembe menni..(csak pár ezer forint kiadás lenne az étteremnek..
Külföldön láttam egy étteremben: Spanyolfal.
Vagyis amikor jött egy házaspár ebédelni/vacsorázni már az elején jelezték,hogy elképzelhető,hogy az anyuka szoptatni fogja a kicsi babáját.Így egy szép sarok helyen kaptak asztalt.Amikor az anya úgy döntött itt a szoptatás ideje akkor a partnere az asztal mellett található spanyolfalat eléjük tolta.Így senkit nem zavart a szoptatás(hiszen takarásban voltak) és az anyuka is nyugodtan tudta végezni a dolgát.Amikor készen voltak akkor csak egyszerűen eltolták a spanyolfalat...
Mint írtam külföldön láttam már ilyet,és így nincs is kifogásom ellene..De ne keljen látnom,mert engem zavar nagyon..
< 1 gyerekes anyuka>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!