Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kénytelen vagyok együtt...

Kénytelen vagyok együtt ebédelni valakivel, aki vagy nagyon hülyeségeket beszél, vagy iszonyatosan csámcsog. Melyik jobb? :D

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam,beszélgessek vele,mert ha elkezdi,sose hagyja abba,de ha látja rajtam h épp nem vagyok rá vevő,ülünk csendben és csámcsog:D:D Kész....Azt ne mondjátok h szóljak neki,mert nem fogok,ő ilyen,nem tud másképp enni XD
2010. jún. 22. 12:54
 1/8 anonim válasza:
100%
Nem kell rászólni, el sem kell menni vele ebédelni. Olyan nincs, hogy kénytelen vagy.... Ha feltétlenül beszélned kell vele, akkor ne étterembe menjetek.
2010. jún. 22. 13:04
 2/8 A kérdező kommentje:
sajnos kénytelen vagyok,egy helyen dolgozunk,csak így lehet megoldani...
2010. jún. 22. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Váltsál drágám munkahelyet!:)
2010. jún. 22. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez úgy szokott működni (szintén elkerülhetetlen a találkozás az illetőve), hogy kérdezek egy témaindítót, amitől neki kb. 1 órán át nem áll be a szája. Néha bólintok egyet, vagy azt mondon "igen, értem". Közben meg egész máhol járok fejben. Megoldom a másnapi teendőket, eltervezem a hétvégét. Extrém esetben, ha már nagyon hosszan tart a szövegelés elképzelem, mire költeném a lottónyereményt.
2010. jún. 22. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én ilyenkor 5 perc alatt magamba lapátolom a kaját és ott hagyom:)
2010. jún. 22. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

basszus, inkább vinnék szendvicset...

de ha muszáj leülni vele, megkérném, hogy ne csámcsogjon, mert engem undorít, és ne beszéljen, mert nem illik. ha nem veszi a lapot, átülnék másik asztalhoz, nem nekem kell egy dumáló disznóhoz alkalmazkodnom:)

2010. jún. 22. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
2 perc alatt megbántom.
2010. jún. 22. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Attol, hogy egy helyen dolgoztok, meg nem vagy koteles egyutt enni veluk. Vigyel magadnak kis etelhordoban kajat vagy menj mashova kajalni vagy mas idopontban.
2010. jún. 22. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!