Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek bunkóság 32...

Rift kérdése:

Szerintetek bunkóság 32 fokban félpucéron biciklizni, mert anyám üvölt velem emiatt?

Figyelt kérdés

Szerinte csak a parasztok bicikliznek félpucéron városban. Szóval leparasztozza a saját fiát, de arra nem gondol, hogy ha paraszt vagyok ő nevelt ilyen parasztnak!

De szerintem nem parasztság 32 fokban mentünk kb. 25 kilómétert egy haverommal (szóval nem olyan kicsi távot), nagyrészt városban. Senkit nem érdekelt, hogy nincs rajtam póló! Csak anyámat!

Már múlt héten is picsogott ezen, de most már elegem van ebből!!! Nem mindegy neki?!!

2018. júl. 29. 15:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mi viszont Magyarországon vagyunk...
2018. júl. 31. 09:27
 12/20 TappancsMancs ***** válasza:
0%
Magyarországon is van hőség és hőségriadó is. Lazaság kérdése.
2018. júl. 31. 14:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Tóparton meg faluszélen nálunk is oké, mint máshol a parti utcákon, amik kb. a strand kibővített részeinek felelnek meg. Miért nem hallgatsz anyádra?
2018. júl. 31. 14:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Azt én értem, de a magyar törvények nem azonosak a belinkelt helyek törvényeivel.
2018. júl. 31. 15:57
 15/20 anonim ***** válasza:
törvény ide vagy oda, attól még bunkóság. nyilván nem büntet meg a rendőr, de azért már, na, legyünk kulturáltak.
2018. júl. 31. 17:53
 16/20 A kérdező kommentje:
30 fokban miért lenne bunkóság??? Mert tiszta összizzadt pólóban lenni az jobb?
2018. aug. 1. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Elég világosan le lett írva az oka. Legközelebb, ha egyetértésre vágysz, jelezd a kérdésben!
2018. aug. 1. 20:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem a strandon vagy, azért. És lehet vinni váltópólót, azért.

Képzeld el anyádat leszaladna melltartóban a boltba, mert meleg van azért.

2018. aug. 1. 21:23
 19/20 anonim válasza:

Csak az alattomos bőrrák kockázatát tartsd tiszteletben.

Ismerősömet hamar elvitte.

2018. aug. 11. 13:35
 20/20 anonim ***** válasza:
53%
Félmezetelenül városban nem illik lenni, hacsak nem üdülőövezet. Kész. És nem mindenki kíváncsi másnak a felsőtestére. És igen, ha meglátok vkit a belváros kellős közepén póló nélkül, azt gondolom magamban, hogy egy neveletlen tuskó, akiben a kulturáltság írmagja sincs meg.
2018. okt. 13. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!