Szerinte csak a parasztok bicikliznek félpucéron városban. Szóval leparasztozza a saját fiát, de arra nem gondol, hogy ha paraszt vagyok ő nevelt ilyen parasztnak!
De szerintem nem parasztság 32 fokban mentünk kb. 25 kilómétert egy haverommal (szóval nem olyan kicsi távot), nagyrészt városban. Senkit nem érdekelt, hogy nincs rajtam póló! Csak anyámat!
Már múlt héten is picsogott ezen, de most már elegem van ebből!!! Nem mindegy neki?!!
Mert ha nem, nem is látja, hogy félmeztelenül tekersz.
Amúgy semmi nincs abban szerintem. Ha mutternek meg ez a legnagyobb baja, az az ő problémája, nem a tied. Ne függj a véleményétől.
2018. júl. 29. 15:55
3/20 anonim válasza:
Szerintem nem bunkóság, de kend be magad naptejjel.
2018. júl. 29. 15:59
4/20 MisterTT válasza:
Nem parasztsàg... Egyedül Vendèglàtó helyekre ,plàzàkba boltokba nem illik fèlmesztelen bemenni. (Kivève strand) Az utcàn biciklizès mint olyan nincs benne
Max jól leègsz!...
2018. júl. 29. 16:05
5/20 anonim válasza:
Ha amiatt üvöltene veled hogy nehogy leégjél a napon az még érthető is lenne, de ez az indok amiért ő kivan akadva ez baromság. Én nyáron mindig félmeztelen vagyok felül, de nem a tűző napon, mert könnyen letudok égni, és az alapból rossz bőrömnek nem tenne jót. Strandon például csak árnyékban vagyok félmeztelen, illetve a vízben is vagy árnyékosabb helyeken vagyunk, vagy ha nincs ilyen kimondottan fürdésre való pólót használok, sajnos muszáj.
2018. júl. 29. 16:41
6/20 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány?
Lányként nem annyira elfogadott. Fiúként teljesen normális.
2018. júl. 29. 16:47
7/20 anonim válasza:
Anyádnak nem kéne ezért ordibálnia veled. Tényleg illetlen dolog, de ezt normális hangnemben is el lehet mondani.
2018. júl. 29. 22:05
8/20 anonim válasza:
Hallgass anyádra!
2018. júl. 30. 01:13
9/20 anonim válasza:
Nincs tudomásom arról, hogy ez változott volna: a meztelen felsőtesttel való mutatkozás nem elfogadott közterületen. Rendőr is szólhat érte, mivel szabálysértés. Oké, hogy lazulnak az erkölcsök és a rendőrnek sem biztos, hogy ez a legfontosabb, de egy trikót azért illik felvenni.
2018. júl. 30. 21:01
10/20 TappancsMancs válasza:
A meleg és a kellemesebb az oka. Trópusi városokban ez megszokott az utcán, de bizonyos helyekre ott se így mennek be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!