Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szeretnék írni egy rajongói...

Szeretnék írni egy rajongói levelet?!

Figyelt kérdés

Egy hazai énekesnek,akit nagyon tisztelek.

Mennyi az esélye,hogy elolvassa,és válaszol is rá?

Tegezzem vagy magázzam?

2010. jún. 19. 15:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én egyszer írtam valakinek hogy a húgomnak szülinapja lesz és neki szeretnék aláírt képet kérni, és priority-val kaptam a levelet, és még egy szülinapi képeslapot is küldött, amibe írt egy köszöntőt :)

bár ő egy sportoló volt de a lényeg ugyanaz.

2010. jún. 19. 17:06
 12/16 A kérdező kommentje:

tök jó :D

Szerintetek Ákos nekem vissza írna? :P

2010. jún. 19. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Ő maga nem hiszem, nemz az a különösebben barátkozó típus. Meg van már 4 gyereke, nem tudom, emellett foglalkozik- e a levelekkel.

Viszont szokott tartani dedikálást, ahol személyesen is találkozhatsz vele. Ez jobb, mint egy sablon képeslap, nem? ;) ja, amúgy én is tegezést javaslom.

2010. jún. 19. 17:30
 14/16 anonim ***** válasza:
én annak a táncos csajnak írtam 1x..de most nem jut eszembe a neve xD aki a csonka andrással táncolt a szombat esti lázba.. na ..-.- el se olvasta kidobta a kukába kb rögtön-.- k*pja be-.-
2010. jún. 19. 21:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Honnan tudod h kidobta a kukába? Sztem ő nem ilyen...

De a legtöbb sztár tényleg nem foglalkozik ezzel, mások végzik ezt. Őket csak saját maguk és a velük egy szinten vagy magasabban szinten álló emberek érdeklik,akik legalább annyit elértek mint ők, nem pedig a rajongók. A rajongók jönnek-mennek amúgy is,és sokszor fogalmuk sincs a dolgokról.

2010. jún. 19. 22:37
 16/16 anonim ***** válasza:
xD én az iwiw re céloztam.. ott írtm neki utolsó előtti vagyok. és ott kimutatja hogy kitörölte:/
2010. jún. 23. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!