Szeretnék írni egy rajongói levelet?!
Egy hazai énekesnek,akit nagyon tisztelek.
Mennyi az esélye,hogy elolvassa,és válaszol is rá?
Tegezzem vagy magázzam?
én egyszer írtam valakinek hogy a húgomnak szülinapja lesz és neki szeretnék aláírt képet kérni, és priority-val kaptam a levelet, és még egy szülinapi képeslapot is küldött, amibe írt egy köszöntőt :)
bár ő egy sportoló volt de a lényeg ugyanaz.
tök jó :D
Szerintetek Ákos nekem vissza írna? :P
Ő maga nem hiszem, nemz az a különösebben barátkozó típus. Meg van már 4 gyereke, nem tudom, emellett foglalkozik- e a levelekkel.
Viszont szokott tartani dedikálást, ahol személyesen is találkozhatsz vele. Ez jobb, mint egy sablon képeslap, nem? ;) ja, amúgy én is tegezést javaslom.
Honnan tudod h kidobta a kukába? Sztem ő nem ilyen...
De a legtöbb sztár tényleg nem foglalkozik ezzel, mások végzik ezt. Őket csak saját maguk és a velük egy szinten vagy magasabban szinten álló emberek érdeklik,akik legalább annyit elértek mint ők, nem pedig a rajongók. A rajongók jönnek-mennek amúgy is,és sokszor fogalmuk sincs a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!