Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szeretnék írni egy rajongói...

Szeretnék írni egy rajongói levelet?!

Figyelt kérdés

Egy hazai énekesnek,akit nagyon tisztelek.

Mennyi az esélye,hogy elolvassa,és válaszol is rá?

Tegezzem vagy magázzam?

2010. jún. 19. 15:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A menedzsere küld majd egy sablonválaszt valószínűleg. A tegezés-magázás a korától függ és a te korodtól is persze. Kinek írnál? Rajongói levél...édes dolog:)
2010. jún. 19. 15:53
 2/16 A kérdező kommentje:
Kovács Ákosnak szeretnék :)
2010. jún. 19. 15:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Belőle kinézem, hogy még válaszol is!
2010. jún. 19. 15:57
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem őt nyugodtan tegezheted.
2010. jún. 19. 15:57
 5/16 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam,hogy két verzióba leírnám,hogy az egyik lapon tegezem, a másikon pedig magázom.

Azért nem szeretném tegezni: mert mégis csak,Ő Ákos :D

és a tiszteletet meg kéne adni neki...de viszont,így meg,ha magáznám,akkor...nem tudom...

Jó lenne,ha válaszolna :)

2010. jún. 19. 15:59
 6/16 anonim ***** válasza:
Nemcsak magázva lehet tisztelni valakit, a tegezés is lehet tiszteletteljes. Istenhez is tegezve imádkozom és Ákos mégsem az Isten:D Azért ne két verzióban küldd el neki:)
2010. jún. 19. 16:02
 7/16 anonim ***** válasza:

Gyere fel msn-re!

Am sztem ezeket a leveleket ki se bontják, csak dobnak egy sablonválaszt... :S

2010. jún. 19. 16:07
 8/16 anonim ***** válasza:

Én már írtam Ákosnak, igaz régen volt, de tegeztem, mint ahogy élőben is... szerintem ez a normális. Nem vénember azért hogy magázzad, se nem Isten, ő is csak egy ember mint a többi.

És nem szokott senki sablonválaszokat küldeni a sztárok helyett, vagy visszaírnak, vagy nem írnak egyáltalán mert nincs idejük rá... de mindenképp megkapják a levelet.

Eddig nem volt olyan levél amire ne kaptam volna választ... bár volt olyan amire 7 hónap után kaptam csak.

2010. jún. 19. 16:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szoktak vele foglalkozni, de azért irhatsz ha annyira szeretnél! Max küldenek vissza dedikált képet oszt cső.
2010. jún. 19. 16:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. jún. 19. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!