Hogyan kell rajongói levelet küldeni egy külföldi hírességnek?
Konkrétan Summer Glau-nak szeretnék egy levelet küldeni (néhány soros üzenet + fénykép aláírásra). Itt röviden le van írva, hogy kell: [link] de nem teljesen világos.
Bármilyen méretű lehet a boríték? Megad egy méretet, de az csak amerikai küldésre vonatkozik. Mi az az "international reply coupons", kb. mennyibe kerül?
Még sose küldtem külföldre levelet, ezért kérek segítséget.
szia én már írtam, és kaptam is vissza választ! igaz hiogy ilyen előre-gyártott levelet, és fénképet, de akkor is VÁLASZT!
ha megvan az autogram címe, akkor angolul kell írnod neki. ha ez megvan, beleteszed egy borítékba, ráírod a címet úgy, ahogy láttad, és a bal felső sarokba pedig a saját címedet, így:
Kis Annamária
Budapest
Pillangó utca 12.
1145.
Hungary, Magyarország
vagyis ilyen sorrendben (ez egy kitalált cím volt, a saját címedet írd oda)
jól ragaszd le celluxxal is a borítékot. olvashatóan írd rá, és ne ceruzával, de legyen elmosódva amit írtál.
elsőbbségivel küldd. akkor biztos hogy megérkezik, és pár forinttal drágább csak.
add fel, és kész.
nem a lakására kapja, hanem egy iroda kapja a leveleket. nem olvassák el a levelet, hanem HA válaszolnak, (mert nem minden sztár küld választ) egy előre legyártott levelet kapsz vissza. ezt a levelet a sztárod írta, mondjuk évszakonta ír egyet. leírja mit csinál a hónapokban stb stb. a kérdéseidre nem fog válaszolni. minden rajongó ugyanazt a levelet kapja vissza,. emellett egy fénmyképet is kapsz az aláírásával, az is fénymásolt, sokszorosított példány.
a leveledet lehet hogy továbbítják neki, lehet hogy nem. lehet hogy minden levelet megkap, és ő eldönti melyiket olvassa el, vagy egyiket se olvassa el. vagy az irodában elolvassák a leveleket (a tied is), és a különleges, érdekes leveleket továbbítják neki.
telefonszámot, lakcímet, e-mail címet, magánéleti dolgokat sosem adnak meg.
mivel külföldre megy a leveled, nem 100% hogy meg is érkezik, a posta sosem 100%-osan megbízható, de általában az.
a válasz nem garantált, de én kaptam választ Emma Watsontól, és Evanna Lynch-től.. :)))
ha egyéb kérdésed van, írjprivit, válaszolok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!