"Csókolom" vagy "Jó napot kívánok"?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok ( kb. akkora vagyok mint egy felnőtt, van mellem stb. szóval nem nézek ki túl kicsinek:P). Szóval nem tudom eldönteni,hogy az lb. 30-tól 50 éves embereknek mit köszönjek. Van ,hogy sok 40 körüli ember akivel találkozok olyan 3-4 hetente azt mondja "Úr isten, nem vagyok én annyira idős, nyugodtan tegezzél!" Szóval teljesen megvagyok zavarodva!2010. jún. 14. 20:50
11/12 A kérdező kommentje:
kb. akkora vagyok mint egy felnőtt, van mellem stb
Vannak osztálytársaim aki egy-két fejjel kisebbek nálam, és sokkal fejletlenebbek is (bocsánat a kifejetésér:P)Lehet , hogy 13 évesek , de egy felnőt ember akire ráköszön jó napot kívánokkal lehet nem tudja , hogy mennyi idős. Amikor még én is úgy néztem ki nem köszöntem senkinek sem jó napot kívánokkal( jó tanároknak meg egy huszonévesnek sem mondm,hogy csókolom:P), mert tudtam hogy egy ekkra kislánynak nagyon hülyénhagzik a szájából, hogy jó napot kívánok...
2010. jún. 18. 11:06
12/12 anonim válasza:
én se tudom, és nehogy rosszat mondjak néha nem is köszönök... ah boltba megyek mondok egy örvendek a tlaálkozásnak, vagy jónapotot ... csókolomozni sose szoktam. xD Egysezr mentem 5 haverommal a boltba és így hangzott: -CsókoloM! -Csókolom!-Csókolom! -Csókolom! -Izé...Jó napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!