Barátnőm egy boltba van gyakorlaton, nem csókolhatom meg?
Figyelt kérdés
A barátnőm egy boltban van gyakorlaton és azt állitja, hogy a boltban nem köszönhetek neki 1 szájra puszival sem, mert a gyakorlati tanárja a suliban azt mondta az osztályának, ez komolyan igy van? Szerintem ez idegesitő és baromság, jó hogy nem a párod a boltban dolgozik és ugyteszel mint ha nem is ismernéd... (Nem fent tartani akarom, csak puszival köszönni neki.)2018. máj. 9. 15:31
11/12 anonim válasza:
Ha vevőként megyek egy boltba, elvárom, hogy az eladó velem foglalkozzon, ne pedig barátnőjével/barátjával puszilkodjon.
.
A főnöktől függ, hogy esetleges hiány esetén a puszilkodó eladóját gyanusítja elsősorban.
.
"Ez olyan mintha a boltba dolgozoknak szemelyi szabadsag joga korlatozva lenne... :/"
...és ha éppen alkalmas lenne, a gyereket ott csinálni a személyes szabadság fogalmába sorolod?
.
Bár senkinek nem szoktam tanácsot adni, veled mot kivételt teszek:
vigyázz, nehogy EGOd szintjéről IQd szintjére zuhanj, mert nagyon összetöröd magad.
12/12 anonim válasza:
Prolibb helyeken engedik, nívós helyeken nem. Normális helyeken a munkaidejében DOLGOZIK az ember, a többi dolgát elintézi ebédszünetben, munka előtt vagy után. Nem is értem amúgy, a munkaidejében, a munkahelyén miért kell látogatni a pasinkat, csajunkat, ha nem sürgős. Ja, és főleg olyan helyeken, ahol emberekkel foglalkoznak, hát igenis tahóság munka helyett smárolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!