17 éves vagyok gyakorlaton vagyok egy boltban és folyton engem csicskáztatnak hogy hozzál be ezt hozz be azt sepregess stb! Mit tegyek ellene?
mondhatsz nemet max meghúznak év végén.
A tanulók, az újak kapják mindig a szar melót. ez így volt régen, így van most és így lesz később is
Legyél alázatos. Ne azt mutatsd, hogy kelletlen vagy, hanem menj eléba a dolgoknak és ajánld fel a segítséget.
Egyébként ez a dolgok rendje.
De hidd el egy kis alázat sokat tud segíteni!
szerintem meg csináld, amit mondanak. erre több okot is tudok:
hamarabb abbahagyják,
többet tanulsz --- én kereskedelmi manager vagyok, amikor kezdtem, én takarítottam még a szart is az osztályomon - egy hiperben -, ma már mindent tudok a melóról-mit mennyi idő alatt lehet megcsinálni, és számon is kérem az embereimen, ha szüttyögnek, mert én is csináltam, pontosan tudom, mihez mennyi idő kell...
és még egy: mindig tiszteletek, nekem soha nem kellett megküzdenek azért, hogy elfogadjanak az alkalmazottaim, és azt csinálják, amit mondok, mert látták, hogy nem büdös a meló, én is tudok dolgozni, nem csak dirigálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!