Barátnőm egy boltba van gyakorlaton, nem csókolhatom meg?
>> Szerintem ez idegesitő és baromság...
Szerintem is idegesítő és baromság, hogy egyeseknek ez a szabály nem tetszik, pedig normális kellene legyen minden művelt embernek...
A munkahelyre (mégha csak gyakorlat is) dolgozni járunk, nem pedig smacizni.
És teljesen mindegy hol van a munkahely.
Rengeteg szabály van az életben, van ami szigorúbb van ami kevésbé. Pl szabály, hogy a fiatalabb köszön előre az idősebb felé és az idősebb nyújt kezet a fiatalabbnak.
De attól, hogy nem követed még nem leszel barbár.
Falun nem gond, még bele is csíphetsz a fenekébe, de ezek a prűd városiak problémáznak vele ;) Egyébként nyilvánosan nem illik csókolózni, ha megnézed, a "drágám add az életed" tv műsorban rengetegszer megesik, hogy a párok reflexből dobják a csókot, de az ismert tagja a párnak tudja, hogy nem szabad kamera előtt csóknak csattanni és mindig furán félretolja az arcát... tök baromság szerintem is. Ha valakinek érzelmei vannak, az mutassa ki, ha szeretné.
Az állásával ne játssz, komolyabb helyeken nem szeretik, ha a pénztárost/pultost/sofőrt stb odamegy valaki és lecsókolja.
A barátnőd tud időt kérni, vagy várd meg a szünetet, ameddig ki tud menni és akkor jól megcsókolhatod, beletúrhatsz a hajába meg még meg is markolászhatod a fenekét, persze nem a pénztárban.
Szerintem te vagy a nevetséges... komolyan, jobb munkahelyen ezért ki is rúgják az alkalmazottat és tök jogosan, mert SENKI nem kíváncsi más magánéletére.
Melóhelyre DOLGOZNI járnak az emberek, nem smárolni, meg ilyesmik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!