Miért viselkednek így a nők egymással?
Figyelt kérdés
Bizonyos nő ismerőseim akik nagyon jól ismernek ha az utcán találkozom velük szemmel láthatóan alaposan végig mérnek aztán elfordulnak és nem köszönnek,annak ellenére,hogy én köszönök.Társaságban ha találkpzunk,pedig mosolyogva beszélgetnek velem.Ha rákérdezek(mert volt ilyen)azt mondják ők nem vettek észre.Miért csinálják ezt a nők?????2010. jún. 13. 00:52
11/11 anonim válasza:
12.28 - Ez nem igaz, legalábbis nem mindenkinél van így!
Egyébként velem osztálytársaim legtöbb része ilyen, volt olyan,hogy köszöntem nekik rájuk néztem ők is rám és baszt@k visszaköszönni... Szóval erről ennyit.Direkt nem akartak megismerni és köszönni. Azokról akikről szó van az ilyen tipikus kis egoista rib@nc félék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!