Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért viselkednek így a nők...

Miért viselkednek így a nők egymással?

Figyelt kérdés
Bizonyos nő ismerőseim akik nagyon jól ismernek ha az utcán találkozom velük szemmel láthatóan alaposan végig mérnek aztán elfordulnak és nem köszönnek,annak ellenére,hogy én köszönök.Társaságban ha találkpzunk,pedig mosolyogva beszélgetnek velem.Ha rákérdezek(mert volt ilyen)azt mondják ők nem vettek észre.Miért csinálják ezt a nők?????
2010. jún. 13. 00:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet féltékenyek. Vagy túl nagy az egojuk. Tudod lealacsonyítják magukhoz képest az embereket,mert ők a felsőbb rendűek:P

Az ilyet nagyívből le kell kakálni.

Én már kezelem ezeket a helyzeteket.Sőt néha én is azt csinálom azokkal a kedves női sorstársaimmal amit ők velem.Rájuk nézek és nem köszönök. Tudom nem kell hozzájuk lealacsonyodni, de már meguntam,hogy társaságba jópofiznak velem, aztán meg lenéznek... Az nem érdemel mást.Tudod úgy bánok másokkal ahogy ők velem;)

Te is nézz át rajtuk. Majd észreveszik magukat,ha meg nem akkor szrd le őket:P

2010. jún. 13. 01:11
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk nem kéne cselédnek lenned, és akkor nem kezelnének úgy..

:D

Ha valaki nem köszön az utcán azt társaságban is pattintsd le, és nem még te köszöngetsz nekik!

2010. jún. 13. 01:13
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy meg sztem egyértelmű jele annak, hogy irigylik a pasidat, ha van!

Társaságban meg azért megy a jópofi hátha bemutatod őket neki..

2010. jún. 13. 01:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg ncs barátom,,,,akkor miért csinálják?
2010. jún. 13. 01:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem egy csomó ilyen munkatársam van.

sztem egyszerűen taplók. én már nem köszönök nekik előre, elmegyek mellettük, és kész.

2010. jún. 13. 08:11
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
Csúnya vagy és büdös, de más emberek közt nem érzik a szagod és vicsorukat mosollyal álcázzák.
2010. jún. 13. 09:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
En egyetlenegy szemellyel szoktam ezt csinalni, megpedig a kovetkezo okbol: probalom nem eszre venni, ha adodik ra alkalom, mert ha elkezd beszelni, be nem all a szaja, orakig tud beszelni a semmirol. A masik ok pedig, ami a fo ok, hogy azt hiszi, hogy milyen jo fej, kozben meg elviselhetetlen termeszete van es borzaszto bunko beszolasai, de nem veszi eszre magat, en meg nem akarom megbantani, szoval ezert probalom a talalkozast kerulni vele...viszont ha valahol ott vagyunk es "nyilt szinen" talalkozunk, akkor nem zavar, de pl. utcan, mikor sietne az ember, akkor igen. Nem irigylem a pasijat, mivel elvalt (nem veletlen ilyen beszologatos termeszettel), nincs neki senkije, a sajat gyereke utalja, mert munkamanias, en meg hazas vagyok es ez a no, akirol beszelek 20 evvel idosebb is tolem. Szoval azert csinalom, hogy elkeruljem, mert megbantani nem akarom. Egyszer o is eszrevette, hogy lattam ot, de azt mondtam neki, hogy nem vettem eszre, hat igy is odajott, pedig a ferjemmel beszeltem eppen. Nagyon idegesito, hogy egyes emberek nem veszik eszre magukat, de mondom, ilyen idegesito szemelyt csak egyet ismerek, alapbol nem allok negativan az emberekhez, de ha valaki ilyen, mast nem lehet vele csinalni. Amugy en is eszrevettem, hogy felismernek emberek es nem koszonnek...megkerdeztem egyik ismerosom velemenyet errol, aki igy all az emberekhez es azt mondta, hogy valahogy furcsan jon ki mindenkinek oda koszongetni. Gondolom, hogy nem akar mindenkivel szoba allni, mert van, akit le sem lehet loni. En is sokat beszelek, de egyszeruen vannak olyan emberek, akiknek elviselhetetlen a beszedstilusa. Ott bant meg, ahol tud es eszre sem veszi. En az ilyet probalom kerulni. Szerintem ne koszonj nekik, ne kezdemenyezz egy ideig beszelgetest veluk, hagyj nekik tobb teret es akkor nagyobb eselyed van ra, hogy majd ok kezdemenyeznek. En is igy voltam ezzel a szemellyel, akirol beszelek, mivel jo tulajdonsagai is vannak meg a tanarom volt, igy most mar elofordul, hogy en keresem meg, mikor hianyzik, mert mostanaban beken hagy jobban.
2010. jún. 13. 09:42
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
a nőknél gonoszabb lényt nem ismer a föld .... borzalmas na, ezerszer kegyetlenebbek mint a férfiak
2010. jún. 13. 09:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Én férfiban ugyanannyi ilyet ismerek, mint nőben. Most pl. pont egy (nálam fiatalabb) férfikollégámra vagyok cefetül dühös, mert még a munkahelyi folyosón is szendén félrefordítja a fejét, ha szembejön (nem csak nekem, senkinek nem köszön), amikor meg buliban voltunk együtt, mindenkivel jól elvolt. Valószínűleg félszeg, de szerintem cikibb némán elmenni a másik mellett, mint odabiccenteni.

Szerintem ez nemtől független tulajdonság, van, akit zavarba hoz a köszönés, nem tud egy pillanat alatt alkalmazkodni ehhez a szociális helyzethez, nem tudja eldönteni, hogyan köszönjön, előre vagy sem, milyen arcot vágjon, meg kell-e állni beszélgetni stb. Engem akkor bosszant nagyon, ha messziről látom, hogy észrevett, amikor közelebb érünk, várom, hogy megint rám nézzen és köszönhessek, de mereven előre bámul. Én csak azért is odaköszönök, nem nekem kínos.

2010. jún. 13. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:
ez tényleg furcsa,azt is birom mikor barátnőknek látszó lányok ,mikor találkoznak egymással,mosolygás,puszi-puszi,egymást meg folyamatosan k****zzák a másik háta mögött....
2010. jún. 13. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!