Miért viselkednek így a nők egymással?
Lehet féltékenyek. Vagy túl nagy az egojuk. Tudod lealacsonyítják magukhoz képest az embereket,mert ők a felsőbb rendűek:P
Az ilyet nagyívből le kell kakálni.
Én már kezelem ezeket a helyzeteket.Sőt néha én is azt csinálom azokkal a kedves női sorstársaimmal amit ők velem.Rájuk nézek és nem köszönök. Tudom nem kell hozzájuk lealacsonyodni, de már meguntam,hogy társaságba jópofiznak velem, aztán meg lenéznek... Az nem érdemel mást.Tudod úgy bánok másokkal ahogy ők velem;)
Te is nézz át rajtuk. Majd észreveszik magukat,ha meg nem akkor szrd le őket:P
Mondjuk nem kéne cselédnek lenned, és akkor nem kezelnének úgy..
:D
Ha valaki nem köszön az utcán azt társaságban is pattintsd le, és nem még te köszöngetsz nekik!
Amúgy meg sztem egyértelmű jele annak, hogy irigylik a pasidat, ha van!
Társaságban meg azért megy a jópofi hátha bemutatod őket neki..
nekem egy csomó ilyen munkatársam van.
sztem egyszerűen taplók. én már nem köszönök nekik előre, elmegyek mellettük, és kész.
Én férfiban ugyanannyi ilyet ismerek, mint nőben. Most pl. pont egy (nálam fiatalabb) férfikollégámra vagyok cefetül dühös, mert még a munkahelyi folyosón is szendén félrefordítja a fejét, ha szembejön (nem csak nekem, senkinek nem köszön), amikor meg buliban voltunk együtt, mindenkivel jól elvolt. Valószínűleg félszeg, de szerintem cikibb némán elmenni a másik mellett, mint odabiccenteni.
Szerintem ez nemtől független tulajdonság, van, akit zavarba hoz a köszönés, nem tud egy pillanat alatt alkalmazkodni ehhez a szociális helyzethez, nem tudja eldönteni, hogyan köszönjön, előre vagy sem, milyen arcot vágjon, meg kell-e állni beszélgetni stb. Engem akkor bosszant nagyon, ha messziről látom, hogy észrevett, amikor közelebb érünk, várom, hogy megint rám nézzen és köszönhessek, de mereven előre bámul. Én csak azért is odaköszönök, nem nekem kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!