Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tegyek, ha elötem nálam...

Mit tegyek, ha elötem nálam fiatalabb személyeknek megengedik a tegezödést, nekem nem? Pedig én nagyon szeretném az illetöt, hogy tegezzem.

Figyelt kérdés

Az nem pofátlanság,hogy ha én meg kérem a nálam idössebb személy,hogy tegezzen,és ö is ezt teszi?

Egyik személytöl kaptam engedélyt,de én (hülye)visszautasitottam.

2010. jún. 10. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Illetlenség idősebb személynek mondani, hogy tegezzen.

nem jó így? Miért akarod annyira tegezni?

2010. jún. 10. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Fránya önérzet az oka minden bajnak, komolyan. Mennyivel jobb lenne, ha senkiben fel se merülne ilyesmi, hogy "most mit gondolhatnak rólam?", nem? Pár nagyságrenddel több agykapacitás jutna hasznos dolgokra!

Hadd legyen úgy, ahogy van! Senki se sérül meg. :)

2010. jún. 11. 00:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Magázódás nem csak a kornak szól.
2010. jún. 11. 03:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Van egy asszony akit, nálam fiatalabb emberek tegeznek,mert szomszédok, és én meg jó barátja vagyok az illetönek.

És az zavar engemet,hogy nekik meg engette a tegezödést.

2010. jún. 11. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!