Mit lehet csinálni olyan férfival, aki mindenáron étterme benne, de nincs tisztában az etikettel?
Étterembe lépéskor nyitja az ajtót és a nőt tudakolná be előszőr.
Elsétál 4 pincér mellett egy köszönéssel és tolja a nőt, hogy menjen már egy asztalhoz.
A pincér hátulról kiabálja oda hogy melyik asztalhoz ülj, majd mikor odaér melléd megkérdezi hogy a kabátod jó lesz itt, vagy elvigye.
Annyi megy neki, hogy ő rendel és ő fizet.
Olyan kínos volt.
De már megint ilyen helyre menne.
Én is bizonytalan vagyok ezekben, de ez vér ciki volt és neki fel sem tűnt, szerintem.
Igen, étterme benne és a nőt tudakolná.
Ez mit jelent?
nőt tuszkolá be először
Bocsánat átírta a telefonom
Ha a viselkedésetek, az illemről alkotott véleményetek ennyire különböző, akkor mit keresel mellette?
Vagy az a lényeg, hogy fizet?
Járjatok kitámasztós kocsmába, ott nincs ennyi baj.
Há' de gyere Bodri kutjááááááááám - na ezt a kérdést is letudakoltam benne ott hukkk
bocsáááánat az ötért - átírta a pálinkásüvegem
a pincér mit kiabál a vendég háta mögül?
4# szerinted nem viselkedett kínosan?
Másrészt mondtam hogy én sem vagyok egy illemkönyv..
4.# vagyok. Kérdező, lehet, hogy az illemről alkotott vélemény szerinted nincs: vagy tudja, vagy nem.
Szerintem viszont van és pont ezért írtam a fentieket. Neked van fogalmad róla (nyomokban, mert te sem vagy egy illemkönyv =idézet tőled).
Tudod az illemet, de nem alkalmazod, különben átolvastad volna a kérdésedet, mielőtt megosztod a világgal a tudakolós étterme benne kiabálós pincérest.
Ha tőlünk kérsz tanácsot. tisztelj meg azzal, hogy értelmesen kérdezel! A telefonod pedig eszköz, akarata nincs, te irányítod!
A kínos szituációról annyit: ha valóban kínosnak érezném,
azonnal elmentem volna az étteremből és a férfi életéből.
a kérdés elég nehéz- ugyanis zavarosan leírod, hogy nem tud étteremben viselkedni - de nem ismerteted, miért kell neked vele menni? akkor hogy válaszoljunk arra, hogy "Mit lehet csinálni olyan férfival?"
azért így a homályban tapogatódzva, lehetőségek:
1) lelőni. 2)nem menni vele étterembe 3) megmondani neki, hogy illetlen, de tudni kell ehhez, nem fog változni egy felnőtt, csak ha ő is akar változni 4) abbahagyni az ökör gyakorizást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!