A nők mért rivarizálnak folyamatosan egymással, mért nem képesek őszinte barátságokat kötni?
Képesek. Még valami?
(Minden általánosítás ostobaság. Természetesen ez is, hiszen az általánosítás sokszor igaz. Vagy nem.)
Jaj első, most muszáj játszani a hülyét?
Köztudott, hogy az esetek 99%-ban két nő nagyobb szart kavar, mint 30 férfi.
Apósom mára az összes női dolgozóját kirúgta és nem is hajlandó felvenni egyet se.
Persze a jelentkezők komolyan azt hiszik, hogy a gyerek miatt.
Na persze.
Mert sok nő úgy érzi hogy neki kell lenni a LEG-nek, a legszebb, legnőiesebb, stb ezért a másikat el kell nyomni vele.
Én tudom magamról hogy nem leszek Miss Universe, párom van szóval nem látom értelmét hogy én legyek a legszebb, ha magamnak tetszek az elég. Na meg hihetetlenül paraszt tudok lenni az emberekkel, már akkor is meg tudnak rám sértődni ha őszinte vagyok, szóval 2-3 barátom van összesen de ők ezt értékelik bennem hogy nem jópofizok.
A nők sajnos alapból ilyenek.
Ha nincs köztük férfi, de lehetne, akkor azért - ha pedig kevés van, akkor azért.
Lehet kivétel, de ritka.
Sok nő sok férfivel, ha rendezettek a viszonyok, akkor lehet normális is.
A kérdés egy bazi nagy sztereotípia.
Elég csak pl. a politikára gondolni. Nincs még egy terület, ahol olyan rivalizálás, sunyiskodás, szarkeverés folyik, mint ott, pedig hát a politikusok 95 százaléka férfi. Akkor most hogy is van ez?
Azért, mert ott ez kötelező.
A férfiakból csak az megy oda aki ilyen.
De ott is sok a nő, a háttérben.
...ahol a rivalizálás, sunyiskodás, szarkeverés folyik...
Szóval te a parlamenti vitákkal asszociálod a rivarizálást? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!