Meztelenül alvók! Mások tudják, hogy úgy alszotok? Vagy láttak már meg emiatt meztelenül?
én is meztelen alszok, nem látja senki, mert egyedűl élek.
teljesen felesleges a pizsama.ha éjjel kimegyek brunyálni,megmosom a répa végét, így nem a lepedőre cseppen, a maradék.
Én csak meztelenül tudok aludni már jó 16 éves korom óta. Egyszer volt az hogy nyáron nagy melegbe elaludtam meztelenül, nem is takaróztam be, ráadásul délután volt. Akkor ugye arra ébredtem fel hogy nagyon dörög az ég épp jött a vihar, és gyorsan felkeltem hogy becsukjam az ablakot. Mivel még álmos voltam nem fogtam fel mi történik, de épp kihajoltam az ablakon kíváncsiságból és azt vettem észre hogy két fiatal 15 év körüli srác nagyon bámul engem, és akkor vettem észre hogy teljesen kihajoltam az ablakon, fuu hát ez ciki volt.
Másik eset meg az volt hogy épp vendégségben voltam egyik fiú osztálytársamnál, mivel kollégiumba laktam, de akkor az írásbeli és a szóbeli érettségi között volt egy nap, illetve kettő amikor be kellett mennünk a suliba átbeszélni a tételekkel kapscolatba pár dolgot. Akkor nem akartam már viszamenni a kollégáiumba mert épp haragba voltam valakivel akivel nem akartam találkozni. Egyik fiú osztálytársam aki alapból az iskolától 200 méterre lakik mondta hogy aludhatok nála is ha gondolom, mivel jóba voltunk így szívesen mentem hozzá. Alapból neki volt egy kanapéja a szobájába ami kinyitható volt és simán lehetett aludni rajta akár 3 ember is simán odafért. Lényeg hogy én azon aludtam, nagyon kényelmes volt, nagyon jól aludtam akkor. Megszokásból levetkőztem meztelenre pedig úgy aludtam el hogy bugyi, meg melltartó azért volt rajtam, de szeirntem álmomban vehettem le. A lényeg hogy akkor elég meleg volt így én álmomba kitakaróztam és arra ébredtem hogy a srác épp rámteszi a takarót mert mondta hogy nem akarta azt hogy kellemetlen helyzetbe kerüljek, és vissza sem akart élni a helyzettel hogy ott stíröljön engem. De akkor haragudtam rá, de végül megköszöntem neki hogy rendes volt tőle hogy betakart, meg bocsánatot is kértem tőle.
Már lassan 2 éve lakom egyedül ugyan, de mióta egyedül élek szokásom az hogy este fürdés után nem veszek magamra semmit, csak jó alaposan megtörölközök és úgy meztelenl mászkálok a lakásba mert én még 20-22 fokba egyáltalán nem fázok, nem vagyok az a fázós fajta. Aztán egyszer egyik este amikor lakott velem egy fiatal 20 év körüli srác igaz csak 3 hónapra jött hozzám amolyan lakótársnak, mert ideiglenesen kirendelték egy helyi telephelyre a munkahelyén és akkor per pillanat csak hozzám tudott jönni, mivel akkor kerestem lakótársat mert spórolni akartam egy picit.
Szóval akkor már egy ideje itt lakott a srác, de olyan beosztása volt hogy alig alig találkoztunk mert ő többnyire délután ment be és éjfél körül jött haza amikor már rég aludtam. Szóval egyik nap korán jött haza én meg épp nagyban olvasok a kanapémon jól elterpeszkedve és arra lettem figyelmes hogy a srác épp ott áll az ajtóba, nyilván be akart köszönni mert látta hogy ég a villany, és azt láttam hogy hatalmas szemekkel, tátott szájjal figyel éppen mert nem igazán erre a látványra számított, én meg nem győztem takarni magam hirtelen. Aztán másnap reggel amikor én pihenős voltam, ő meg ugye még szabad volt, nem mert rám nézni sem annyira szégyelte magát, elég félénk egy srác volt különben, de én annyira lazán kezeltem utána hogy oldódott köztünk a hangulat.
18/f
Hát nem pont alvás ez amit most leirok,De van az is
Szal 17/L húgom van,nála hagytam a videogamet és beakartam mennj,anya annyit monditt, menj csak!Hát felmentem,és nagy meglepimre a húgom épl tiszta meztelenül öltözött,(egyébként jó a feneke,kar hogy a ,,többi részt"nem láttam,de nem vett észre fogom a videogamet aztán szaladok vissza
Kiderült utána hogy anya apának beszélt
17/L bátyám 18/F
Én mentem korán reggel 5kor a szobájába,mindig be volt takarózva és pizsiben volt,nem is aggódtam mentem be hovy szóljak neki reggel van és megyünk vakációra Ausztriába
Belépek,hát felálló farokkal láttam aztán elfordult ,és csupasz seggét látva rácsaptam😁és elszaladtam és mondtam hogy még alszik,de nem vett észre
Még uccsó 18/f
Szal annyira tetszett a történtek után a húgom fen.k.higy én a ,,többit"is akartam látnj és sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!