Aludhatok meztelenül, ha másokkal leszek egy szobában?
Figyelt kérdés
Mindig meztelenül alszom otthon már évek óta.
Most pár haverral mennénk kirándulni és többen fogunk egy szobában aludni.
Én nem tudok, meg nem is akarok pizsiben aludni (nincs is), hogyan oldjam ezt meg, hogy a barátaimat se hozzam kellemetlen helyzetbe?
Vagy nincs ebben semmi gáz?
Vagy kérdezzem meg előre, hogy baj-e? Mit csináljak? Nem tudom.
2017. júl. 23. 16:53
1/12 A kérdező kommentje:
19/f
2017. júl. 23. 16:54
2/12 anonim válasza:
Jó haverokkal nem hiszem, hogy ez gáz lenne. Meg is beszélheted velük, ha nem tudnak róla, hogy ez a szokásod. (Én is így alszom már évek óta, de ezt tudják és tolerálják a barátaim.)
3/12 anonim válasza:
Nem illik. Nem kell pizsiben, de egy alsógatya, esetleg póló nem ártana.
4/12 anonim válasza:
Szerintem gusztustalan. Nem kell pizsama, csak egy alsógatya.
5/12 anonim válasza:
Gusztustalan és nagy illetlenség. Egy gatyát kibírsz.
7/12 anonim válasza:
Nem halnál bele legalább egy boxerbe arra a pár éjszakára. Szerintem illetlenség, én még legjobb barátnőm előtt se aludnék meztelenül, akit már 10 éve ismerek.
8/12 anonim válasza:
aludtam már haverommal és megmondtam hogy meztelenül alszom
Nem zavarta még ő is levette a boxerét
9/12 anonim válasza:
Beszéld meg velük , és ha őket nem zavarja aludj nyugodtan meztelen.
10/12 anonim válasza:
Milyen kár, hogy szüleid nem tanítottak meg neked efféléket... Talán ők sem tudták ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!