Meztelenül otthon, nudista strand kérdések?
Szoktatok otthon meztelenül lenni? Nem fura? Én amikor nincs senki itthon mindíg mezteleül vagyok, ti szoktatok ilyet?
Nudista strandokról mit kell tudni? Egyedül szeretnék menni, tudtok jó helyet, ahol nincs nagyon tömeg(akár pm-ben is küldhetitek)?
Még annyi hogy mi van ha úgy dönt a f@rkam hogy fel áll, mennyire gáz ilyen helyen? Ez teljesen önkénytelen, és elég sürün elő szokott fordulni velem, hogy állnak az ilyen dolgokhoz?
khm GYAKORI kérdések, szóval ha nem adsz érdemleges választ akk ink ne írj.
1 meztelenség a természetes ,ezért szoktam főleg ebbe a melegbe bár elég prűd módon áll ehhez a kérdéshez a magyar társadalom.
am ink vigyázz a merevedéssel a nudista strandon ,előtte verd ki és ha úgy adódik ne mutogasd annyira, a legtöbb helyen ezt nem nézik jó szemmel.
1
Ha nem a kérdésre válaszolsz akkor te nem tudod hogy kell használni az oldalt.
2
Köszönöm a választ.
Ha valakinek van még tapasztalata, írjon, köszönöm.
5
Nem, nem tudtam, te tudtad hogy mindenkit az zavar másban/azt látja másban, amit saját magában nem tud elfogadni?
Ezzel nem arra célzok hogy bunkó vagy, hanem hogy tudat alatt vagy tudatosan, azt hiszed magadról hogy bunkó vagy. Fogadd el, bocsájtsd meg magadnak és akkor nem lesz több ilyen félreértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!