Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Akik otthon meztelenül (fehérn...

Akik otthon meztelenül (fehérnemű sem viselve) érzik jól magukat, ha leülnek ágyra, székre, bárhová, tesznek rá valami textílneműt? És ezt milyen gyakran szokták tisztítani?

Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a kanapénkon huzat van amit havonta szoktunk mosni, illetve cserélni. A konyhai székünkön is van párna amiből van 3 garnitúránk és azokat is havonta szoktuk tisztítani, cserélni. Mi nem vagyunk azok akik gyakran meztelenkednek ide haza, persze ha már elég meleg van akkor alap, de ha úgy esünk haza hogy csak 1-2 órát vagyunk itthon vagy épp várunk valakit akkor nem meztelenkedünk. De mi a párommal bevezettük azt a rendszert hogy ha hazaértünk nagy melegbe de minden áron meztelenkedni akarunk akár csak 1 órát akkor mindig letusolunk előtte hogy ne szennyezzünk be mindent és nagy dolog után is ott megmossuk magunkat.
2015. márc. 22. 20:57
 2/4 AtyeszLL ***** válasza:
100%
Hűű, mintha Én írtam volna az előzőt!
2015. márc. 22. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is szinte mindenen van huzat, amit legalább havonta egyszer kimosok. A tusolás ha hazaérek és levetkőzök, különösen nyáron az alap. Plusz még van egy nagy fürdőlepedőm is amit magam alá dobok ha pl. a kanapéra leülök.
2015. márc. 23. 13:34
 4/4 mooti ***** válasza:
Sokszor vagyok otthon meztelenül mint most is. Ha bárhová leülök vagy lepedőt vagy törölközöt teszek alám. Ez alap otthon is és nudista strand okon is. Én naturista felfogású vagyok. Nekünk naturistáknak fontos a lelki testi béke egyensúly és egyben a higiénia és a tisztaság is. A lelki testi békéhez hozzátartozik hogy minden embert elfogadunk olyannak amilyen.
2023. márc. 12. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!