Fiúk, ti szoktatok otthon félmeztelen lenni, vagy úgy aludni?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi!2014. szept. 28. 17:08
1/14 anonim válasza:
-szöszi,mi mindig télikabátban vagyunk otthon és abban is alszunk,hogy is gondoltad hogy félmeztelen ....
2/14 A kérdező kommentje:
Hihetetlen! Ha nem írom le, hogy "ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK" senkinek sem esik le. Nem mellesleg fiú vagyok.
2014. szept. 28. 17:30
3/14 anonim válasza:
Igen.Sőt én meztelenül alszom.
(Pista bácsi vagyok 83 éves.)
6/14 anonim válasza:
A ruha alatt mindenki meztelen.
7/14 anonim válasza:
Soha. Nyáron sem nagyon szoktam, max amikor medencézünk.
De úgy mellékesen megjegyezném, hogy az, hogy valaki félmeztelen-e gyakran, nem attól függ, hogy milyen meleg van, hanem hogy hogyan nézel ki. Ha duci vagy, vagy vézna, esetleg csak egy kicsit is szégyelled, ahogyan kinézel, az kínosan hat, mikor nincs rajtad felső. Akár egyedül vagy, vagy társaságban, bár utóbbi kicsit fura.
F/13
8/14 anonim válasza:
*13/F ( így szokták jelölni:)
9/14 anonim válasza:
Utolsó, miért kell kötekedni?!
Kérdező: a párom nyáron sokat van boxerben, vagy boxer+póló - nagy-nagy örömömre :D
10/14 anonim válasza:
Te most a #8-ra, vagy a #7-re gondolsz? Mert mind a kettő én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!