A nejetek otthon bugyi nélkül van? Vagy ti anélkül vagytok? Napkzben
Mi meztelenül járunk itthon. Télen veszünk fel pólót, ha hidegebb van. Így is alszunk.
29/N + 36/F
Mi az hogy "közöd"?!? gyakorikérdések.hu amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!
na, tehát:
szerintem bugyiban lenne. Napkzben. (ö közben is) Ha lenne. De nincs. Ezért bugyija sincs. Tehát nem abban van.
öö ..vagyis hogy, nem abban nincs.
Remélem nagyon-nagyon sokat segítettem! Remélem túl sokat segítettem!
Én jobban szeretek itthon ruha nélkül flangálni, de ez az exemnek egyáltalán nem tetszett, azt mondta, hogy inkább ruhában szeretne látni, mert így hamar megunja a testemet. No komment...
A jelenlegi párom előtt annyit meztelenkedek, amennyit akarok.
Teljesen meztelenül csak akkor vagyok itthon, ha egyedül vagyok. Viszont egyből ahogy itthon vagyok veszek le minden zavaró dolgot magamról (bugyi, zokni, farmer, melltartó, kényesebb anyagú felső) és felveszek egy tunikát vagy egy miniruhát. Szóval bugyi nincs rajtam. :) Aludni is meztelenül szoktam télen, nyáron. Párom is egy szál kukiban flangál nyáron itthon, télen és alváshoz vesz fel lenge boxert. (mi amúgy le szoktuk takarni a kanapét, meg az ágyakat pléddel, így nem tud koszolódni)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!