Igénytelenség otthon egyedül, bugyi nélkül, melltartóban lenni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 02:50
1/14 anonim válasza:
Én alsógatyában vagyok állandóan.
Ha abban érzed jól magad akkor miért lenne igénytelenség?
2/14 anonim válasza:
Nem igenytelenseg.
Csak azt nem ertem, ha nincs bugyi rajtad, akkor minek melltarto? :)
3/14 anonim válasza:
dehogy igénytelenség
ha ez az lenne, akkor minek hívnák azokat akik nudista strandra járnak?:)
4/14 anonim válasza:
Érteném,ha bugyi lenne rajtad,és melltartó nem.De ciki lehet,ha véletlenül így nyitsz ajtót egy váratlan vendégnek,vagy pl.a postásnak.Ha van rajtad bugyi,még nem vagy túlöltözött.
5/14 anonim válasza:
Nekem legalább is furcsa, ha már ilyen kevés ruhát akarsz magadon, akkor én inkább egy bikinit hordanák, akkor nem kellemetlen, ha véletlen ajtót kell nyitni.
6/14 anonim válasza:
Ez miért lenne igénytelenség? Dehogy az. Otthon legyél abban, amiben szeretnél. Ha már kimész, az más.
7/14 anonim válasza:
Nem.
Elvégre sokan így a nyáron ruha nélkúl alszanak.
Akkor az is illetlenség?
8/14 anonim válasza:
Én férfi létemre szint ugy szeretek meztelenkedni habár én a melltartót kihagyom:)
9/14 anonim válasza:
Nem igénytelenség, csk furcsa hogy melltartót veszel fel, bugyit meg nem. Én meztelen szoktam otthon lenni, ha jön valaki veszek fel bugyit és melltartót. Volt már olyan is hogy a szomszédnak szinte átlátszó bugyiban és ugyanilyen melltartóban nyitottam ajtót.
15/L
10/14 anonim válasza:
Noss, a férfiak díjazzák az ilyesfajta életvitelt :D
én csak bátorítani tudlak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!