Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szégyellnem kéne, hogy meztele...

Szégyellnem kéne, hogy meztelenül voltam és megláttak?

Figyelt kérdés

Haverom meg a barátnője nálam aludtak 1 éjszakát. Külön szobában természetesen.

Én meztelenül alszom mindig otthon. Most is, este ők már visszamentek a szobájukba, utána én elmentem fürödni, majd fürdés után mentem lefekeküdni. Meztelen voltam, így szoktam meg, így mentem vissza is a nappaliba, ahol most én aludtam. Haveromék meg erre ott ultek, merthogy visszakapcsolták a tévét, mert még nem akarnak aludni. Én ezt nem tudtam és hát bementem ugye közéjük egy szál semmiben. Gyorsan bebújtam az ágyba, volt némi vihogás, meg egy "te így alszol mindig?" kérdés és ennyi. A lány azért végignézett rajtam, azt észrevettem.

Nem tudom, ez ciki szerintetek? Vagy nem érdemes foglalkozni vele?

2017. máj. 31. 18:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Hát ez kicsit ciki szerintem. De nehogy már neked kelljen hozzájuk alkalmazkodni! (Bár azért egy törcsit felvehettél volna.)
2017. máj. 31. 18:16
 2/18 anonim ***** válasza:
44%

Hat azert lehettel volna tekintettel arra, hogy vendegeid vannak es barmikor meglathatnak

Van aki emiatt nagyon kellemetlenul erezni magat, hogy ilyet lat

De azert most ne asd el magad, ez mar ugyis megtortent

2017. máj. 31. 18:24
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Semmi szégyellni valót nem találok ebben, hiszen azt hitted, hogy a hálószobában vannak. (Meg különben is "otthon érezted magad".) Én is így szoktam aludni.
2017. máj. 31. 18:48
 4/18 anonim ***** válasza:
4%
Hogy ciki-e ? Az a legkevesebb. Mentálhigiéné-s probléma.
2017. máj. 31. 19:38
 5/18 anonim ***** válasza:
8%

Kellemetlen, de most már mindegy.

Legközelebb legalább törölközőt vigyél magaddal.

2017. máj. 31. 23:43
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Mentálhigiéné.... ja meg rögtön eretnekség stb.

Nincs ebbe semmi, nem hiszem, hogy bármi olyan lenne rajtad amit még ne láttak volna máson, vagy magukon. Innentől kezdve meg mi van ezen szégyellnivaló? Semmi.

2017. jún. 1. 00:13
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
Semmi szégyellni való nincs ezen. neked ez a megszokott természetes.
2017. jún. 1. 05:25
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem ciki :)
2017. jún. 1. 07:01
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Előbb egy "véletlen" megmutatkozás ismerősöknek, később kisgyermekek előtt magamutogatás a parkban... Ez nem más, mint degeneráltság.
2017. jún. 2. 21:16
 10/18 anonim válasza:
67%
Micsoda következtetés 9-es!! Teljesen logikus.
2017. jún. 2. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!