Rettentoen zavar a cigifust az utcan, hogy tudnam elvuselhetobbe tenni, illetve megkerni a cigizot hogy ne ram fujja a fustot?
Szoval tudom hogy mindenkinek joga van az utcan cigizni, de szinte egyfolytaban a salammal kell eltakarni az orromat hogy ne szivjam be a cigifustot.
Kerulgetem az embereket, de az utcan, boltbol kilepve, elegge zavar hogy az arcomba fujjak a fustot, de nem tehetek semmit ez ellen.
Mit tegyek ha ez zebranal vagy kinti vasarnal tortenik?
9 honapos terhes vagyok, lehet ezert is vagyok erzekenyebb a cigire.
Szoval, ha valaki cigizik mellettem es nem tudok arrebb menni, akkor elkezdek legyezni az arcom elott, betakarom az orromat a salammal, kohogok, hatha eszre veszi magat az illeto. De ma beszolt nekem egy idos no, hogy mit kepzelek magamrol es ha ennyire zavar a fust ne menjek az utcara. Eleg bunk volt.
Tudom vannak bunk emberek, mindegy hogy cigizo/nem cigizo.
Cigizok, mi lenne a legilledelmesebb modja kimutatni azt, hogy zavar a fust, es ha lehet hagyja abba?
Koszonom!
Én nem cigizek,és utálom a büdöset,de te akkor is egy szörnyű kényes kis alak vagy,aki játssza a nagy egészséges kismamát,csakhogy igen,ahogy írtad lehet dohányozni az utcán,és tökre nem érdekel senkit az,hogy terhes vagy,és az sem,hogy zavar a füst.
Ha nem tetszik,maradj otthon,vagy pormaszkban menj el a hegyekbe.
Nem tudom helyileg hol lehet ez,de gondolom Bp.-en,vagy valamelyik nagyvárosban.
Én Bp.-i vagyok,és nem olyan vészes ez a cigifüstös műsor,ki lehet bírni.
Ócska dízel járművek sokkal rosszabbak.
Régen,amikor még füstölősebb kocsik voltak,meg teherautók,akkor is megszülettek a gyerekek egészségesen,úgyhogy nyugodj le.
Koszonom az elso harom valaszolonak, igazatok van, el kell fogadni hogy ez van, valoszinuleg a hormonok miatt is erzekenyebb vagyok.
Aki cigizik es figyel arra, hogy ne masra menjen a fust, plusz a kukaba dobja a csikket- minden elismeresem! Mindenkinek ment a zold kez!
4es valaszolo, nem a kerdesre valaszoltal, nem hasznos egyatalan amit irtal! Nem vagyok kenyes kismama, se nagy egeszegmanias. De sokkal erzekenyebb az orrom, nemcsak cigifustre, hanem etelekre, parfumokre, szajszagra... eleg undorito tud lenni, es sokszor a hanyinger kerulget csak a szagok miatt.
Nekem is van egy otletem milyen lehetsz te, de ez nem lenyeges. Ha te jobban erzed magad hogy valaszoltal a kerdesemre ...
4 vagyok.
Jó,akkor marad a sál,vagy a pormaszk,vagy gázálarc.
Komolyan nem lehet erre ötletet írni.
Egyszerűen érzékeny a szaglásod és ki kell bírni a velejárókat.
Nekem és másnak is vannak olyan dolgok,ami nem jó,de ki kell bírni.
Vagy még lehet egy olyat,hogy a nyakadba akasztasz egy táblát:
Kérném ne dohányozzon mellettem,mert érzékeny az orrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!