A halottak sosem nyugodhatnak? Csak engem zavar ez?
Szinte minden napra jut egy cikk, hogy feltártak sírokat, temetőket, amik x ezer évesek.
Miért nem lehet az elhunytakat tiszteletben, örök kegyeletben részesíteni?
Milyen mélyre kell már elásni egy hozzátartozónkat, hogy ne legyen egy építkezés, stb miatt atrocitásnak kitéve?
A hamvasztás ha lehet, még borzalmasabb dolog, ha látott már valaki ilyet.
Tudom, mit foglalkozok vele, de aki elhunyt a szeretteink közül, és teljesen belebetegedetett, talán megérti.
Nem igazán szeretnék én sem egy múzeumban kikötni, előtte meg egy kukászsákban egy polcon dekkolni x évet.
Konkrétan egy kutyaólat nem lehetne felépíteni lassan, ha minden temetőt tiszteletben tartanánk. Mit gondolsz, az emberiség elmúlt több tízezer éves történetében hány temetőt létesítettek már? :D
Egyébként épp az általad írtak miatt nem is értem, miért ragaszkodik mindenki a hagyományos, földbe temetéshez. Ha nem fizetik a hozzátartozók a sírhely díját, akkor úgyis kihantolják egy idő után. Márpedig nem igazán valószínű, hogy 3-4-5-6 generációval későbbi hozzátartozóidat érdekelni fogja a sírhelyed, sosem ismertek.
Valószínűleg be fog következni, de két eset lehetséges:
- semmilyen élet nincs a halál után, ez esetben aligha fog zavarni, hiszen halott leszek
- létezik valamilyen formában a tudatom a halál után is, nos akkor remélhetőleg ez nem lesz olyan kicsinyes és földhözragadt, hogy az x éve elhagyott földi maradványaim (amikről amúgy a hús részben lerohadt, részben lerágták a kukacok) izgassák az adott pillanatban.
De amúgy tényleg, biztos lehetsz benne, hogy már ma is több száz lépést tettél a föld mélyén heverő hullák fölött. És?
"Gondolom akkor is ilyen humorherold lennél, ha téged guberálnának ki a földből majd egy építkezésnél."
Hidd el, hogy pont lesz..rom mi lesz a testemmel a halálom után.
nem megerthetoek az erzeseid
a halottak testeinek nincs szukseguk nyugalomra
#3 te ugygondolod a foldbe pihenni fektetnek majd le?
nem erzel semmit, es ha mindened elbomlik is eleg, felrobban, lava, tuz, bomba, ido...
akkor is feltamadsz ha erdemes vagy ra
#4 +1
meg a tobbi valaszra is
tenyleg nagyon anyaghozragadtan gondolkodsz
Éppen ez az. Ők nyugszanak. Csak az élőket zavarja, ami történik. Mert nem értik, mi történik.
Figyeld csak meg: kizárólag az szokta zavarni az embereket,amit nem értenek. Amit értenek, az nem zavarja őket. Tudják, miért történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!