Viselkedésben, zárkózottságban segítséget kérek. Hogyan kell?
A barátkozásban, ismerkedésben, és ilyenekben mindig godjaim voltak. Most gimiből átmegyek informatikai szakközépbe és ott jól akarom indítani az osztállyal való kapcsolatot. (Van ott 2 rég óta jól ismert barátom, akik oda járnak.)
Egyszerűen bemegyek az ajtón , hangosan köszönök, kihúzom magam odamegyek a ,,fiú branch"-hoz és beszélgetek? Miről beszélek? Bemutatkozok és belekezdek egy témába? Vagy az éppen ott beszélt témához próbálok hozzászólni?
Ilyen egyszerű?
Lehet hogy az ,de nekem nem. Hogy segítsek magamon?
Részletesedn hogy csináljam ezeket ? (Ha jók)
Figyelj és hagyatkozz a megérzéseidre. Egyébként is ezt tedd. Aki szimpatikus, azt engedd közelebb magadhoz.
Miről beszélgess? Bármiről és figyelj. Ha nem szívesen mennek bele (amit észreveszel), akkor témát váltasz. Erre ott az iskola, a tantárgyak, a többiek érdeklődési köre, a csajok, a közlekedés, egyszóval bármi, ami eszedbe jut. A lényeg, hogy egy témát az ember addig folytat, amíg unalmat nem érzékel.
Egyébként meg ne legyél ennyire kishitű. Semmi okod rá, legalábbis nem több, mint másnak.
Én is ilyesmi vagyok. De miért is kéne egyből beszélgetéssel kezdeni? Hisz iskolába vagy. Beülsz a padba, figyelgeted, méregeted őket de közben tanulsz és oda figyelsz az órán. Majd úgy is megszólít valaki. Ha szimpatikus akkor folytatod a beszélgetést. Ennyi. Meg írtad, hogy van 2 régi ismerősöd ott. Addig el leszel velük, majd az ők baráti köreivel is. De nekem amúgy sose jöttek be a korombeli, gyerekesek. Komolyan mondom a tanárral jobban elbeszélgetek néha. Olyan mint egy haver :D Vagy van nő tanár is. Az még jobban benne van a viccelődésekbe mint én. Össze firkálja a gyerekek tollal, segít puskázni, vagy ő puskáik rólam( hozzá teszem hogy nem ő viszi az órát hanem csak ilyen segéd tanár aki a diákokra figyel míg a másik tanár tanítja az anyagot.)
Azért sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!