Milyen mondattal kérjem meg a kedvesem kezét?
Figyelt kérdés
A leányzó romantikus, de nem szereti a giccset, sallangot. Művészlélek, zene, színház amik érdeklik és irodalom tanár.2017. okt. 23. 22:21
1/5 anonim válasza:
"Szerelmedben meggyúlt szivem
Csak tégedet óhajt lelkem
Én szívem, lelkem, szerelmem,
Idvez légy én fejedelmem!"
.
VAGY
.
"Én lennék a világon
a legboldogabb ember,
Hogyha hozzám jönnél
feleségül majd egyszer!"
3/5 anonim válasza:
Hozzám jössz? Leszel a feleségem?
Nem a mondat számít, hanem a körítés. Csináld stílusosan, de a mondat lehet ez az egyszerű kérdés. Hogy hol és hogyan csinálod az a nem mindegy.
4/5 Dongaben válasza:
Ezt neked kell kitalálni.:XD! Én "Bohócot csináltam magamból" egy Metrókocsiban anno, nagyközönség előtt... Olyan helyzetben kérd meg, amit nem feltételezne rólad! Értsd: Félsz valamitől. Pl. tömeg előtt szerepelni, vízilóval birkózni...stb. De, mégis vállalod. Nálunk bejött...:)
5/5 anonim válasza:
Mikorra tervezed? Vagy már megvolt a nagy esemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!