A nők miért képesek egy mondattal letörni a férfiak álmodozását?
Annyiszor van hogy valami nagy tervről,ábrándról,elképzelésről mesél egy férfi lelkesen,a nő hallgatja,majd egy olyat szól amivel a föld felett szárnyaló férfit azonnal lerántja a földre.
A nőknek ehhez tehetségük van,vagy ennyire nem tudják elengendi a képzeletüket :) ?
Pl:
Férfi:És akkor szívem majd belekap a szél a vitorlánkba és végig siklunk a nádas mentén...
Nő:Igen,ez tényleg jól hangzik drágám.Holnap bableves lesz ebédre,szereted?
"Férfi:És akkor szívem majd belekap a szél a vitorlánkba és végig siklunk a nádas mentén...
Nő:Igen,ez tényleg jól hangzik drágám.Holnap bableves lesz ebédre,szereted?"
Ez nagyon is odaillő válasz, csak tanulj meg a sorok között olvasni: te tehetségtelen pancser, annyit nem keresel, hogy hús legyen itthon, kénytelen vagyok bablevest főzni, te meg vitorlásokról álmodozol itt... idióta, inkább képeznéd magad, hogy jobb munkád, több fizetésed legyen, mert anélkül rohadtul nem reálisak a vágyaid, addig meg zabálhatjuk a bablevest..
Olvassak a sorok között?????
Egyre jobb amiket írtok.Ezt a mondatok konkrétan az én feleségem mondta,amikor a vadiúj,RENDELÉSRE készült NEGYEDIK vitorlásunkat vittük az első próba útjára a Balaton déli partán.Augusztusban vitetem le az Adriára és Október közepéig lent lesz egy örzött kikötőben.
Nem a Mekiben dolgozom,kell külön hangsúlyoznom?!Akkor mit olvassak ki a sorok közül?
Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!