Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A nők miért képesek egy...

A nők miért képesek egy mondattal letörni a férfiak álmodozását?

Figyelt kérdés

Annyiszor van hogy valami nagy tervről,ábrándról,elképzelésről mesél egy férfi lelkesen,a nő hallgatja,majd egy olyat szól amivel a föld felett szárnyaló férfit azonnal lerántja a földre.

A nőknek ehhez tehetségük van,vagy ennyire nem tudják elengendi a képzeletüket :) ?

Pl:

Férfi:És akkor szívem majd belekap a szél a vitorlánkba és végig siklunk a nádas mentén...

Nő:Igen,ez tényleg jól hangzik drágám.Holnap bableves lesz ebédre,szereted?

2012. jún. 6. 15:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Hölgyeim :) !

Kérem tegyük ezt a kérdést "fel nem tetté" !

Kisztihand.

2012. jún. 6. 22:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Na de mér már? Most kezdett tetszeni a dolog.....:)
2012. jún. 6. 22:31
 13/20 anonim ***** válasza:
31%
Értem már. Túlságosan beletrafáltam...:)
2012. jún. 6. 22:34
 14/20 anonim ***** válasza:

16:11

"Jó tudomtudom,de könyörgöm az ősközösségnek több ezer éve vége van!"

Az agyunk semmit sem változott ennyi idő alatt.

2012. jún. 7. 03:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok, a tied lehet nem, de a normális emberek megtanultak máshogy gondolkodni.
2012. jún. 7. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:

16:47

Ha nem érted a válaszomat, minek pontozod le?

2012. jún. 7. 18:53
 17/20 anonim ***** válasza:

- Egyszerűen csodás szabása van és olyan gyönyörű halványkék! Ha végigvonulok benne az emberek előtt, belekap a szél a hajamba, meglebbennek a fodrok...

- Aha, ez tényleg jól hangzik drágám. Vettél sört az esti meccsre?

- Tudom, tudom, kőkemény sztereotípia, de nem hagyhattam ki. Remélem érted, mit akarok mondani. :)

2012. jún. 7. 19:44
 18/20 anonim ***** válasza:

18:53

Értettem a válaszod és mint látod nem csak egyedül én pontoztam le. Arra céloztam, hogy lehet hogy maga az agy nem változott ennyi idő alatt, de az emberek megtanultak máshogy gondolkodni - ha nem így lenne, még ma is úgy élnénk mint az ősemberek. Vagyis ezzel mentegetőzni, hogy az agy nem változott semmit, primitívségre utal.

2012. jún. 7. 20:29
 19/20 A kérdező kommentje:

Ebben a ruhásban igazad van :))) Én is mindig belefutok.. bár nem értem miért mutatjátok meg nekünk újra és újra és újra "ezt a csini kis rucit amit ma lőttetek a városban" :D

Ráadásul két hümmögésen túl nem tudok mást rá mondani.Ha meg a barátnőiteknek mutatjátok,meg az még a gombjairól is szól valamit,meg a szabásáról...akkor miért nekünk és miért nem csak nekik..? :))))

Ebben az ősemberesben mindenkinek igaza van,ne marakodjatok.Végül is a férfiaknál sem változtak a szerepek,ugyanolyanok vagyunk mi is,csak legfeljebb ruhában járunk és borotválkozunk :)

Aki azt írta hogy nem változott az agyatok,ő úgy értette hogy az anyai ösztön,mint legmélyebben kódolt és beleégetett ösztön,a gondoskodás,másikra odafigyelés stb nem változott semmit az évezredek alatt,nyilván a többi igen.

2012. jún. 7. 20:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen ám, de akinek van esze, az tud gondolkodni, vagyis nem az ösztönei irányítják.
2012. jún. 7. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!