Ehetek saját evőeszközzel étteremben?
Figyelt kérdés
Nem bízok semmilyen étteremben,még a nagyon "menőkben" sem.Sose lehet tudni, épp mennyire hanyagul mosták el az evőeszközöket,vagy sem.
Csak egy késről és villáról lenne szó,amiknek van nagyon kis szép és diszkrét tartója,pont az ilyen esetekre.
Mikor hozza a pincér az ételt és elmegy,akkor
szinte észrevétlenül előveszem és azzal eszek.
Ha pedig végeztem,akkor az éttermi kést és villát keresztbe teszem a tányéron,mintha azzal ettem volna.
És akkor mindenki jól jár.A pincér nem lepődik meg semmin,nekem pedig nem kell paráznom.
Magamtól nem járnék éttermekbe, de barátokkal, párommal azért be szoktunk ülni ide-oda és emiatt én nyilván nem maradok otthon,mert egyébként kellemes időtöltés.
2017. okt. 21. 23:05
11/11 anonim válasza:
Amúgy a pénzhez se nyúlj hozzá, add ide nekem. Tudod hány koszos ember fogja meg a pénzt? :DDD Ha ilyen igényeid vannak főzz magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!