Ehetek saját evőeszközzel étteremben?
Nem bízok semmilyen étteremben,még a nagyon "menőkben" sem.Sose lehet tudni, épp mennyire hanyagul mosták el az evőeszközöket,vagy sem.
Csak egy késről és villáról lenne szó,amiknek van nagyon kis szép és diszkrét tartója,pont az ilyen esetekre.
Mikor hozza a pincér az ételt és elmegy,akkor
szinte észrevétlenül előveszem és azzal eszek.
Ha pedig végeztem,akkor az éttermi kést és villát keresztbe teszem a tányéron,mintha azzal ettem volna.
És akkor mindenki jól jár.A pincér nem lepődik meg semmin,nekem pedig nem kell paráznom.
Magamtól nem járnék éttermekbe, de barátokkal, párommal azért be szoktunk ülni ide-oda és emiatt én nyilván nem maradok otthon,mert egyébként kellemes időtöltés.
hát nálam egy ajakherpesz nem tartozik a tolerálható kategóriába...(számomra az már az AIDS kategória) Elég sok ember szedte össze nem jól elmosott evőeszközökről,vagy olyan pohárkákból ivott,amiről azt hitte,hogy tiszta,stb...
De a pórnép, a sok igénytelen magyar az bízza csak a szerencsére magát..azért van annyi retkes ember a városban.
Valaki írta a pohár dolgot.Azzal már nem kell foglalkoznom,mert évek óta szívószállal iszok,ha valahol máshol innék.(ami évente egyszer van.)
Oké,akkor viszek evőeszközt.
Köszi a válaszokat.
Az afta nem ajakherpesz... Sosem volt herpeszem még az életben (nemrég tesztelték nálam terhesség miatt és ott jött ki, a doki is csodálkozott - én nem, mert tudtam).
De gratulálok a tájékozottságodhoz és hogy ezért lepontoztál.. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!