Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A japán emberek vagy a koreai...

A japán emberek vagy a koreai emberek a szebbek? Egyébként az igaz hogy a dél koreaiak sokat plasztikasztatnak? Melyik nyelv a nehezebb?

Figyelt kérdés

2017. szept. 25. 00:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem a koreaiak kifejezetten jobban tetszenek persze mindenütt van kivétel

Ha megnézel egy idol srácot (már csak azért is mert Korea most a kpoppal hódít a legjobban) és egy átlagos fiút aki csak úgy sétál az utcán, látni némi különbséget,mivel az énekesi/színészi iparban alap követelmény az,hogy egy fiú/lány jól nézzen ki és olyan tökéletes szép arcuk legyen, akár egy kisbabának

Az idol lányok vékonyak,míg az utcán járó egyszerű nők közt akad duci,nem is kevés

Koreai nyelv jobban tetszik,szerintem könnyebb is valamivel csak akarni kell,a japán nyelvnek is harmonikus és szép a kiejtése,viszont nekem a koreai tetszik

Rengeteg videót nézek ahol koreai és japán nők lemossák a sminkjüket, és azt kell mondjam sminkel és smink nélkül ég és föld :D

2018. dec. 21. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!