Úgy pisilsz, ahogy akarsz, csak ne hugyozd körbe a deszkát, és ne hagyd felhajtva, ha le volt hajtva előtte.
2017. aug. 26. 18:18
2/14 anonim válasza:
Be van kamerazva a wc vagy miert kerded?
2017. aug. 26. 18:20
3/14 anonim válasza:
Nincs szabály rá, de nálunk, aki körbepisili a wc-t fizet 5 frankot (150 ft) ;)
Mikor vendégek jönnek, általában már második nap tisztán hagyják.
2017. aug. 26. 18:21
4/14 anonim válasza:
3-as vagyok, és igen, behajtom rajtuk.
Azóta van ez, mióta az idióta mostohaöcsémtől olyan húgyúti fertőzést szedtem össze, hogy egy hétig vért pisiltem.
2017. aug. 26. 18:23
5/14 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne pisilj le semmit. Szerintem ez állva nem igazán kivitelezhető, nem is a célzás miatt, de olyan magasról kifröcsköl a deszkára, a wc köré is. És ki szeretne más pisijébe beleülni vagy beleállni?? Szóval szerintem állva csak piszoárba illik pisilni, máshol ülve.
2017. aug. 26. 18:43
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat és 3as ez rohadt jó ötlet és igazad van higéniai okokból tényleg jobb lehet ülve :D
Amúgy az ötlet a Halálos Iramban 1ből jött és elgondolkoztam mit válszolnék és nem hagyott nyugodni. :DDD
2017. aug. 26. 18:54
7/14 anonim válasza:
Ha nem vagy benne biztos hogy minden csepp a megfelelő helyre kerülj, akkor ülve.
2017. aug. 26. 18:59
8/14 anonim válasza:
#4 Nagyon sajnálom, hogy ilyen durva (már már halálos) betegséget kaptál el, hogy vért pisiltál, mert akkor kő keményen befertőződött a veséd is, csoda, hogy nem ált le vagy nem kaptál meddőséget az ilyen húgyúti fertőzésektől, mert a fertőzések ráterjedhetnek a prosztatára is, meg minden másra, de azért kérlek ilyeneket többet ne írj le, hogy a fertőzés miatt véreset pisiltál :S
2017. aug. 26. 19:14
9/14 anonim válasza:
Én otthon ülve pisilek,mert állva rengeteg kicsi apró visszafröcskölődés van,és szép lassan körbe a csempe is cseppnyomos lesz,és ez gusztustalan igénytelen,akár fertőző meg büdös is lehet.
Vendégségben igazából illene vigyázni más WC-jére is,de én amikor nagy ritkán vendégségben vagyok,állva pisilek,úgy gondolom,hogy ettől nem lesz nagy baj higiénikailag.Majd a tulaj kitakarítja úgy is.Viszont a a fedelet lehajtom,hacsak nem valami hobó havernál piálunk.
2017. aug. 26. 19:29
10/14 anonim válasza:
Nekem házigazdaként mindegy, csak ha állva pisil, akkor nagyon ügyeljen rá, hogy jól célozzon, ha meg vannak itt-ott cseppek, azt törölje le rendesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!