Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A nők miért bámulják meg...

A nők miért bámulják meg annyira a másik nőt? Bővebben.

Figyelt kérdés

Engem már kicsit idegesít, hogy ha megyek vhol, akkor úgy bámulnak a nők, persze nem csak engem mert mást is...de ez miért van?

próbálok divatosan öltözködni, kicsit vékony vagyok, vagyis nagyon is...gondoltam arra, hogy ezért...

meg volt, hogy az egyik bnőmmel mentünk vhová, és 1-2 csaj úgy bámulta a bnőmet, és mosolyogtak is, nevetgéltek, pedig nem volt rajta semmi érdekes, vagy vicces...

tapasztalatok?:)

2010. máj. 23. 23:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
ez magyarországon jellemző. én külföldön nevelkedtem kiskoromban, ott megtanultam, ne bámuljak senkit, mert belémkötnek. itt élek már 3 éve, de eszembe nem jutna bámulni senkit, ha jól néz ki, ha rosszul. elég primitívnek tartom ebből kifolyólag a bámulást. mindenkinek a saját dolgával kéne foglalkoznia. bámulni a tévét kell, meg a magazinokat.
2010. máj. 26. 07:14
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is figyeltem már,a szép nők mindig nagyon megnézik egymást.
2010. máj. 26. 12:28
 33/36 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

nem tudom, h ez paranoia-e, én is gondoltam erre, csak amikor van pl. 2-3 ember, és mindannyian rámnéznek, és úgy van az összesúgás, nevetés, akkor szerintem nem képzelem be...és persze nem csak én látom ezt...nem tudom:)

igen, azt én is hallottam, h külföldön más a helyzet ezen a téren...ott pl. amerikában elég sokféle ember van, sok féle stílussal és lehet, h nehezebb úgymond feltűnőnek lenni:)

2010. máj. 26. 12:36
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azért is, mert itthon úgy ahogy írtad, keveseknek van stílusuk. szerintem a szocializmusból még itt maradt, hogy mindenki ugyanúgy nézzen ki.:) és sajnos azok is követik a divatot, akiknek marhára nem kéne.:D inkább mindenkinek a saját stílusa szerint kéne öltözködnie, nem a bp-i divat szerint, és máris nem lenne mit annyira bámulni. egész idiótán tudnak kinézni egyesek. mondjuk őket sem bámulom, mivel mint mondtam ezt belémnevelték külföldön, de a véleményem magamban megvan, hogy sajnos tényleg nagyon sokan nevetségesen tudnak kinézni a magukra erőltett divat miatt itt pesten.
2010. máj. 27. 17:33
 35/36 A kérdező kommentje:

igazad van:) tényleg sokan nem a legjobb stílusban öltöznek fel, sokat látok én is ilyet, de nem szoktam én sem bámulni, max. megnézem azt, aki különösen szép, de csak kis pillantásokkal:)

köszi a válaszodat:)

2010. máj. 27. 22:53
 36/36 anonim ***** válasza:
Mióta fogytam 10 kg-t, a munkahelyemen a duci és szép csaj mindig megvetően megnéz... :S Szerintem azért, mert már vékonyabb vagyok nála és az arcom nekem is szép.
2010. jún. 9. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!