Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A nők miért bámulják meg...

A nők miért bámulják meg annyira a másik nőt? Bővebben.

Figyelt kérdés

Engem már kicsit idegesít, hogy ha megyek vhol, akkor úgy bámulnak a nők, persze nem csak engem mert mást is...de ez miért van?

próbálok divatosan öltözködni, kicsit vékony vagyok, vagyis nagyon is...gondoltam arra, hogy ezért...

meg volt, hogy az egyik bnőmmel mentünk vhová, és 1-2 csaj úgy bámulta a bnőmet, és mosolyogtak is, nevetgéltek, pedig nem volt rajta semmi érdekes, vagy vicces...

tapasztalatok?:)

2010. máj. 23. 23:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Féltékenységből?
2010. máj. 23. 23:49
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem a fiúk is megbámulják a fiúkat hasonló okok miatt:D nem?
2010. máj. 23. 23:51
 13/36 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok választ:)

igazatok van:) én is meg szoktam nézni azt, aki különösen szép, vagy csinos, jó a rucija ilyesmi, csak a mosolygást, összenevetést nem értem:S főleg azért nem, mert nem vagyok egy túl szép arcra, sminkelem magam meg próbálok adni magamra ( és nem kirívóan, vagy túl feltűnően öltözködöm, sminekelek), és azzal nem is lenne baj, hogy néznek, csak amikor összesúgnak...de a bnőm is így van ezzel:S

vagy lehet, h annyira csúnya vagyok..vagy fura:( vagy túlzott vékonyság miatt, kicsit önbizalomcsökkentő, amiből eleve nincs sok...már nem tudom:D

2010. máj. 23. 23:57
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz velük. nekem is megingott az önbizalmam, egyáltalán nem találom magam még csinosnak sem. pedig állítólag az vagyok. próbálj meg ne foglalkozni azzal, hogy bámulnak, és találgatni, hogy miért, mert tetszel vagy sem. lehet különben hogy amúgy is azt szeretnék ezzel elérni sokan, hogy megingjon az önbizalmad, ki tudja, hogy rosszabbul érezd magad, hogy ők jobban érezhessék magukat.
2010. máj. 24. 00:10
 15/36 A kérdező kommentje:

köszönöm a jótanácsot:)

megpróbálok nem odafigyelni, csak olyan rossz, mert mindig azt kérdezem magamtól, h vajon mibaj lehet velem...és a bnőmmel is mindig kérdezzük egymást, h van rajtam vmi stb., és semmi...de megpróbálok nem figyelni ezekre...:)

2010. máj. 24. 00:21
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

A nők így vannak összerakva. Eleve, a nők elsősorban nem a férfiaknak, hanem a nőknek öltözködnek.

Mert egy férfinak többségében fel sem tűnik, ha új ruhájuk/hajuk van, míg egy nőnek azonnal. És fontos, hogy fel tudjanak egymás előtt vágni.

2010. máj. 24. 00:29
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Erről olvastam múltkor az InStyle-ban. A cikket nem találtam, de valaki bemásolta a blogjára, itt a link:

[link]

Annyira igaz!

2010. máj. 24. 00:50
 18/36 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

tényleg nagyon igaz a cikk...én nem vok bp-i, de múltkor én is tapasztaltam ezt a bámulásos dolgot...itt ahol lakom nem annyira bámulnak ( kis város), de 1 várossal arréb már igen, fura:D

én azt gondoltam, h bp nagy meg minden, biztos sok fura ember van, és van is, de nem gondoltam, h még ott is bámulják egymást az emberek...

nem értem...én nem szoktam annyira bámulni másokat, főleg nem röhögni...

nem voltam még nagyon külföldön, de ha ott tényleg nem bámulják annyira a másikat, akkor ott ilyen téren jobb...jó kis cikk volt:)

2010. máj. 24. 01:13
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Hat engem is mindig megbamulnak, a nok rosszalloan a ferfiak/fiuk meg csak ugy megneznek engem, de leginkabb az arcomat. Mindig marhara kenyelmetlenul erzem magam ilyenkor, meggyozodesem, hogy van valami az arcomon:S Pedig altalaban nincs.

Ami meg zavaro, hogy legtobb esetben az ujonnan megismert nok tobbsege valamiert helybol utal, latom rajtuk, hogy nem birnak, mig a ferfiakkal ill. egy par novel nagyon egy hullamhosszon vagyunk. Nem ertem..:(

17L

2010. máj. 24. 01:43
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 3 féle kategória van. Van akit azért néznek meg, mert tényleg csinos és szép, van akit mert kihívó és közönséges, van aklit mert csúnyácska, úgymond érdekes.

A 2. kategóriában gondolok, a kinn a cici, kinn a comb, agyonszolizott rózsaszín rúzzsal vastagon kikent, hidrogénezett hajú hölgyekre. (nem a szőke hajviselet a gond:)

2010. máj. 24. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!