Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A nők miért bámulják meg...

A nők miért bámulják meg annyira a másik nőt? Bővebben.

Figyelt kérdés

Engem már kicsit idegesít, hogy ha megyek vhol, akkor úgy bámulnak a nők, persze nem csak engem mert mást is...de ez miért van?

próbálok divatosan öltözködni, kicsit vékony vagyok, vagyis nagyon is...gondoltam arra, hogy ezért...

meg volt, hogy az egyik bnőmmel mentünk vhová, és 1-2 csaj úgy bámulta a bnőmet, és mosolyogtak is, nevetgéltek, pedig nem volt rajta semmi érdekes, vagy vicces...

tapasztalatok?:)

2010. máj. 23. 23:19
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
97%
Ha jól nézel ki: azért. Ha rosszul: azért. Majd megszokod!
2010. máj. 23. 23:24
 2/36 anonim ***** válasza:
89%

ezt én sem értem, mindenki bámul. úgy megakadnak a szemek sokszor. nem tudom miért. én is vékony vagyok, erre én is gondoltam, hogy talán azért, mert tényleg nem sok olyan alkatú lánnyal lehet találkozni, mint mi.

nem tudom, lehet tetszünk nekik, lehet nem. franc tudja.

2010. máj. 23. 23:26
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem a nők a náluk szebbeket, vagy hasonlóan csinosakat mint potenciális vetélytársat mérik be, a náluk csúnyábakra meg mint önigazolásra tekintenek, hogy lám, vannak náluk rosszabbak is.

Meg talán pusztán esztétikai szempontból is jó ránézni egyes nőkre.

2010. máj. 23. 23:26
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én se nem vékony se nem dagi nem vagyok. A párom szerint csini. Szeretek szépen öltözni. Sokszor tapasztalom azt, hogy megnéznek, de nem csak sima nézés, hanem az a szájhúzogatós. Más országban nem tapasztaltam ezt.
2010. máj. 23. 23:30
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Ember az embernek farkasa, a nő pedig a nőnek ellensége általában.Ha csinos vagy,akkor az a gond,ha pedig nem,akkor azért szólnak meg,ahogyan már írta is az egyik válaszoló.A lényeg,hogy a másikban hibát találhassanak,és a saját nagyszerűségüket nyugtázhassák magukban.

Persze,az is lehet,hogy éppen elismerő pillantásokkal akadsz szembe,vagy a ruhádat,stílusodat lesik.Ez is előfordul.

2010. máj. 23. 23:30
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyes jól ápolt hölgyeket szoktam szemügyre venni, de nem feltűnően. Egyszerűen klassz ilyen nőket látni! (nő vagyok)
2010. máj. 23. 23:31
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem feltekenyseg.

Pl.: nekem olyan volt, hogy a hajam szine miatt meg meg is allitottak, hogy legyek kedves megmondani, hogy milyen szinu a hajam mert o pont ilyen arnyalatot szeretne.

Mivel soha eletembe nem festettem a hajam igy nem tudtam megmondani, es attol is fugg, hogy nyaron mennyit vagyok napon.

annak fuggvenyeben alakul maskent egesz evben magatol a hajam szine.

Hat meg el is kuldtek a p-be, hogy ne mondjam mar, hogy ez nem festett haha

2010. máj. 23. 23:33
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszolónak igaza van de azért ezt egy picit kiegészíteném. A nők szertnek jólkinézni, ennek a legjobb mércéje pedig (szerintük...) az, hogyha másokhoz hasonlítgatják magukat. De ugye szertnének ők lenni a legszebbe...

Szóval:

ha valaki szebb mint ők akkor rögtön elkezdik kigunyolni+sértegetni. Nyugi, még a tökéletesben is talának hibát!

H meg csunyább akkor meg azért kezdik el lehordani.

Ezért is nincsenek tartós lánybarátságok (persze kivéelek mindíg vannak). Magamrészéröl általános utálom az ilyen nők, de sajnos ők vannak tobbségben... Nincs mit tenni. Én ha lehet nagyívben kerülöm az összes nő társaságát. Pedig én is az vagyok (vagy legalábbis az lezsek :D)

15/L

2010. máj. 23. 23:35
 9/36 anonim ***** válasza:
88%

engem nem hordtak még le sose, gúnyolni sem szoktak, megmosolyogni meg susmogni sem. csak úgy megakad a levegő, és bámulnak. sőt, vannak olyanok, akik odajönnek (tényleg nők általában):D és megdícsérik, hogy milyen szép a hajad, vagy milyen szép vagy, meg hasonlók.

nem tudom csajok nekem annyira elegem van a külsőségekből, hogy 1 éve most már állandóan bedugott fülekkel járok, hogy hozzám se szóljon senki és higgyétek el ki sem öltözök. de azt mondják bárhogyan öltözöm fel, így is nőies vagyok. ez lehet belülről jön inkább, hogy hogy hordod a ruhát, fene tudja. esküszöm nincs rajtam semmi exta mostanában..:D (nem nagyképűségből, de régebben voltam tényleg nagyon csinos...azt még megértettem, de így már nem értem egyáltalán)

2010. máj. 23. 23:41
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Én néha azért szoktam, hogy hu de jó a táskája a cipője stb. Imádom a kiegészitőket és meg is nézem másokon! Nem vagyok tökéletes igy bírálni sem szoktam ha valami tetszik megnézem!
2010. máj. 23. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!