A nők miért bámulják meg annyira a másik nőt? Bővebben.
Engem már kicsit idegesít, hogy ha megyek vhol, akkor úgy bámulnak a nők, persze nem csak engem mert mást is...de ez miért van?
próbálok divatosan öltözködni, kicsit vékony vagyok, vagyis nagyon is...gondoltam arra, hogy ezért...
meg volt, hogy az egyik bnőmmel mentünk vhová, és 1-2 csaj úgy bámulta a bnőmet, és mosolyogtak is, nevetgéltek, pedig nem volt rajta semmi érdekes, vagy vicces...
tapasztalatok?:)
hú, ez tényleg jó kérdés. engem is megbámulnak, de mind a két nemből. akárhányszor elmegyek csúcsforgalomban a buszmegállók előtt, az ott feltorlódott tömeg megbámul valamilyen oknál fogva. pedig én nem vagyok pláza cica, egyszerűen öltözök, nem sminkelem magam folyamatosan, de ha igen, akkor se vastagon. és a legrosszabb, hogy a 5-6 vagy több fős fiú csoportok az utánamfordulós, összepusmogós csapatok a legidegesítőbbek.
ha tetszem nekik vagy nem, akkor azt mondják meg, de könyörgöm ne sustorogjanak.
a másik meg a tizenéves kis hülye pi*ák, ugyan ezzel a reakció sorozattal :S
21/L
előző vok
ja, amúgy meg gyere el győrbe, itt minden elmegy, szó szerint
a cikk írója is eljöhetne győrbe, csak neki nem tudok üzenni :P
Irigyek es ilyenkor jobb nekik valami `hibat` keresni es kinevetni,mintsem azt,h `nezd milyen csini/szep az a lany`. vagy,h milyen klassz taskaja van...
En is sokszor tapasztalom ezt a viselkedest es en az irigysegnek tudom be. Kulfoldon elek, jol keresek es megengedem magamnak a kulonleges, vagy otthon draga ruhadarabokat/kiegeszitoket.
köszönöm a sok-sok választ:)
kicsit megnyugodtam, h nem csak én vagyok így ezzel...:)
csak tényleg olyan zavaró...főleg, amikor nagy a tömeg és megyek és ha felnézek, vagy másranézek, csak a bámuló tekinteteket látom, meg közbe hallom vagy látom az összesúgást, nevetést, és olyan rossz érzés...:S
lehet, h meg lehet ezt is szokni, csak nem szoktam sokat tömegbe járkálni, lehet azért is fura nekem...
de igazatok lehet, h irigységből nevetgélnek, kritizálnak...bár rám aztán nem lenne okuk irigykedni:D
megpróbálom nem nézni, h kik bámulnak:D
köszi a válaszokat:)
uccsó igazad van, h hangot adsz a véleményednek...csak én olyan hülye félénk is vagyok...pedig tudom, h sokkal jobb lenne, ha bátrabb lennék:)
azon a tehenesen jót nevettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!