Tényleg közönséges az a nő, aki utcán cigarettázik?
én nem dohányzom de nem zavar ha valaki cigizik,
felőlem akár az utcán is dohányozhatnak, senkiről nem lesz ettől rossz véleményem, akár férfi akár nő az illető.
ez inkább valami régi illemszabály lehet, mondjuk úgy a 60-as évekből.
utolsó: férfitól ugyanannyira undorító
de amiről te beszélsz az meg a ló másik oldala, jó lenne abbahagyni ezt a női egyenjogúságot, mert f.sság. majd ha a férfiak szülni fognak a nők meg farokkal pisálni, na akkor beszélhetünk egyenjogúságról. "ugyanannyi jog", pfff.....most már semmit se lehet lassan nyilatkozni, azt sem mondhatom hogy mi nőies meg mi nem mert azzal már megkülönböztetek. feministák, pfff....tudjátok mit? akkor cigizzetek agyba főbe, igyatok, káromkodjatok és közben higgyétek azt hogy húde nőiesek vagytok. a normális emberek meg jól képenröhögnek
Sajnos már nem közönséges, hanem természetes. :((( Sohasem értem, hogy miért jó az, ha valaki sok pénzt költ kozmetikusra meg szoláriumra meg parfümökre, utána meg összebüdösíti a száját egy cigivel, nem beszélve arról, hogy a cigi sárgítja a fogakat és öregíti a bőrt.
Nem értem, hogy hogy lehet dohányzó nőt megcsókolni, amikor messziről bűzlik a szája. :(
Szerintem mindenki "közönséges", aki az utcán vagy más nyilvános helyen dohányzik.
Számomra ez ugyanolyan taszító, mint a köpködés meg a nyilvános helyen vizelés, meg a trágyaszagú csövesek.
Arról nem is beszélve, hogy utálom a más füstjét szagolni a derékig érő hajamon, és még jobban utálom, amikor emiatt kell felborítanom a "hajápolási periódusomat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!